✔ Cumpărați în siguranță online ✔ Livrare la nivel mondial la ușa dvs. ✔ Posibilă schimbare

FAQ

Continuă să-mi asigur mașina?
Da, sunteți proprietarul mașinii până când este vândută. Prin urmare, sunteți obligat să continuați să îl asigurați.

Trebuie să continui să iau mașina pentru testul periodic al autovehiculelor?
Da, sunteți proprietarul mașinii până când este vândută. Prin urmare, mașina dvs. trebuie să îndeplinească cerințele testului periodic al autovehiculului; altfel licența dvs. pentru mașină va fi suspendată (regulamentele diferă în funcție de țară). 

Trebuie să plătesc în continuare taxele de drum pentru mașină?
Da, sunteți proprietarul mașinii până când este vândută. Dacă există în continuare taxe de drum care trebuie plătite (reglementările diferă de la țară la vârsta vehiculului), trebuie să continuați să plătiți; altfel licența dvs. pentru mașină va fi suspendată (regulamentele diferă în funcție de țară). 

Oare cineva conduce mașina în timp ce este intermediată?
În timpul aportului mașinii dvs., una dintre mecanicile noastre specializate vă va verifica tehnic mașina, luând-o pentru o scurtă călătorie.
Clienții vă pot lua mașina numai pentru un test de încercare pentru a confirma cumpărarea mașinii. Unul dintre vânzătorii noștri ÎNTOTDEAUNA merge împreună cu potențialul cumpărător. 

Cât de sigură este mașina mea când este parcată la E & R Classics?
Mașina dvs. se află în interiorul showroom-ului nostru. Showroom-ul este securizat cu un sistem de alarmă de înaltă calitate și un sistem sofisticat de camere (în interior și în exterior), iar terenurile din jurul facilității sunt securizate cu încuietori și garduri care sunt echipate cu curent electric pentru a preveni pătrunderea spărgătorilor. 

Când îmi primesc banii?
De îndată ce mașina este vândută, facem o întâlnire cu cumpărătorul despre momentul în care mașina va fi livrată. Cumparatorul trebuie sa plateasca pentru masina inainte de livrare. Nu acordăm nici un fel de mașini pe credit.
În calitate de vânzător, vă plătiți 16 zile după livrarea mașinii. Trebuie să aplicăm această perioadă în ceea ce privește dreptul european al consumatorului de a returna elementul vândut. 

Cum pot fi sigur că primesc banii mei?
E & R Classics este unul dintre cei mai mari vânzători Oldtimer din Europa. Compania noastră vinde 500 de vechi în fiecare an și are 65 de angajați. Avem un statut triplu AAA la agențiile de control al creditelor; acesta este cel mai înalt statut posibil. Simțiți-vă liber să verificați referințele noastre. 

Trebuie, de asemenea, să predau documentele de înmatriculare ale vehiculului către E & R Classics?
Nu, nu este necesar; o copie este suficientă. Numai atunci când mașina este vândută, trebuie să avem documentele originale.
Mulți clienți consideră că este util să depună imediat documentele originale. Este posibil. Înregistrăm acest lucru în contractul de transport, iar documentele se introduc în seiful nostru rezistent la foc. 

Mașina mea trebuie să stea la E & R Classics sau o pot păstra în garajul meu?
Noi promovăm și vindem doar mașini care se află în showroom-ul nostru. Clienții noștri vin de multe ori din locuri îndepărtate și, prin urmare, dorim să avem toate vehiculele disponibile pentru a le percepe. În plus, numărul mare de vizitatori care vin în showroom-ul nostru mărește șansa de a vinde mașina dacă este în showroom. 

De asemenea, aveți mașini comerciale atunci când mașina mea este pusă pe transport?
Da, comercializăm și mașini dacă mașina dvs. este plasată pe lot. Acest lucru crește șansele de a-l vinde cu 60%. Cumpărăm mașina clientului pentru a vă vinde mașina. Achiziția este pe contul nostru și pe riscul nostru. 

Accepți orice mașină pe expediere?
Nu, cu fiecare ofertă examinăm dacă mașina se încadrează în colecția noastră sau dacă prețurile și rația de calitate sunt bune. De asemenea, verificăm starea tehnică a mașinii.
Nu ezitați să ne oferiți mașina dumneavoastră. Printr-o convorbire telefonică inițială sau un e-mail, putem deja evalua dacă vom putea face afaceri împreună. 

Pot să-mi folosesc mașina în timp ce se află pe expediere?
Nu, nu se pune problema. Clienții noștri vin adesea din locuri îndepărtate și, prin urmare, dorim să avem toate vehiculele disponibile pentru a le examina. În plus, numărul mare de vizitatori care vin la showroom-ul nostru mărește șansa de a vinde mașina dvs. dacă aceasta se află în showroom. 

Cât timp este perioada de expediere?
Perioada de expediere este de 6 luni. 

Ce se întâmplă dacă mașina nu este vândută în perioada de brokeraj?
90% autovehicule de vânzare sunt vândute în termen de 6 luni. Dacă o mașină nu este vândută după 6 luni, atunci ne consultăm. Ambele părți sunt îndreptățite să înceteze cadrul de cooperare fără costuri, dar am putea sugera, de asemenea, - după consultarea cu dvs. - să continuați o perioadă suplimentară. 

Există costuri legate de brokeraj?
Nu, nu aveți costuri legate de intermediere. Vă rugăm să aduceți mașina numai după ce ați curățat-o și lustruit-o bine. Dacă nu faceți acest lucru, vom solicita rambursarea pentru curățarea și lustruirea acestuia. 

Ce face E & R Classics pentru a-mi vinde mașina?
Pe mașină, proiectăm un plan pas cu pas despre cea mai bună modalitate de a vinde mașina. Acest plan de marketing depinde de brand, model, calitate și preț.
Investim mulți bani în publicitate și marketing la târguri, ziare, Internet și showroom-ul nostru frumos, pentru a vă vinde mașina. Toate acestea sunt pe cheltuiala noastră. 

Câte vehicule are în vânzare E & R Classics?
În medie, avem vechile modele 250 de vânzare în showroom-ul nostru.

Pot oferi și o mașină în stare proastă sau care necesită lucrări tehnice?
Da, este posibil. Evaluăm fiecare mașină pe propriile sale merite. Proiectele de restaurare sau mașinile ieftine sunt gestionate de compania noastră soră, Soare Classic Cars.
Dacă mașina dvs. are nevoie de lucrări tehnice minore, putem organiza lucrările de reparații înainte sau după vânzare în atelierul nostru, unde folosim mecanica specializată 22. 

Mașina mea nu are documente olandeze, deoarece vine din străinătate. Poți să faci și o astfel de mașină?
Da, nu este nicio problemă, deoarece vindem vehicule în întreaga lume. Nu face nicio diferență din ce țară provine mașina ta, atâta timp cât actele tale sunt valabile și tu ești proprietarul legal al mașinii. 

În calitate de companie, pot să vă cer să faceți și vânzarea de autoturisme?
Da cu siguranță. Avem tot mai multe companii care ne folosesc ca brokeri pentru vânzarea de autoturisme. Indicați dacă mașina este o mașină fără TVA (TVA nu poate fi solicitată de la Autoritatea Fiscală) sau o mașină cu TVA (TVA poate fi decontată peste marja de profit).

E&R Classics cumpără și mașini?
Da, achiziționăm aproximativ 80% din mașini. S-ar putea să se întâmple dacă ne-ați oferi mașina dvs. pentru brokeraj, am putea propune să o cumpărăm singuri. 

Vei fi atent cu mașina mea?
Aproape toți angajații de la E & R Classics sunt iubitori de vechi și sunt implicați în mașinile pe care le vindem. Evident, suntem atenți cu proprietatea dumneavoastră și a noastră. În cazul puțin probabil că ceva nu merge bine din vina unuia dintre angajații noștri, atunci polița noastră de asigurare acoperă totul.