NL EN US DE FR PL CZ ES SE HU RO SK

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Mai 30 (Ziua Înălțării) SHOWROOM ÎNCHIS - Duminică iunie 2 EXTRA OPEN (12: 00-16: 00)

FAQ

Continuă să-mi asigur mașina?
Da, sunteți proprietarul mașinii până când este vândută. Prin urmare, sunteți obligat să continuați să îl asigurați.

Trebuie să continui să iau mașina pentru testul periodic al autovehiculelor?
Da, sunteți proprietarul mașinii până când este vândută. Prin urmare, mașina dvs. trebuie să îndeplinească cerințele testului periodic al autovehiculului; altfel licența dvs. pentru mașină va fi suspendată (regulamentele diferă în funcție de țară).

Trebuie să plătesc în continuare taxele de drum pentru mașină?
Da, sunteți proprietarul mașinii până când este vândută. Dacă există în continuare taxe de drum care trebuie plătite (reglementările diferă de la țară la vârsta vehiculului), trebuie să continuați să plătiți; altfel licența dvs. pentru mașină va fi suspendată (regulamentele diferă în funcție de țară).

Oare cineva conduce mașina în timp ce este intermediată?
În timpul aportului mașinii dvs., una dintre mecanicile noastre specializate vă va verifica tehnic mașina, luând-o pentru o scurtă călătorie.
Clienții vă pot lua mașina numai pentru un test de încercare pentru a confirma cumpărarea mașinii. Unul dintre vânzătorii noștri ÎNTOTDEAUNA merge împreună cu potențialul cumpărător.

Cât de sigur este mașina mea când este parcată la E & R Classics?
Mașina dvs. se află în interiorul showroom-ului nostru. Salonul de expoziții este securizat cu un sistem de alarmă de cea mai bună calitate și un sistem sofisticat de camere (în interior și în exterior), iar terenurile din jurul instalației sunt securizate cu încuietori, iar gardurile care sunt echipate cu curent electric pentru a preveni pătrunderea loviților.

Când îmi primesc banii?
De îndată ce mașina este vândută, facem o întâlnire cu cumpărătorul despre momentul în care mașina va fi livrată. Cumparatorul trebuie sa plateasca pentru masina inainte de livrare. Nu acordăm nici un fel de mașini pe credit.
În calitate de vânzător, vă plătiți 16 zile după livrarea mașinii. Trebuie să aplicăm această perioadă în ceea ce privește dreptul european al consumatorului de a returna elementul vândut.

Cum pot fi sigur că primesc banii mei?
E & R Classics este unul dintre cei mai mari vânzători Oldtimer din Europa. Compania noastra vinde vechi 500 in fiecare an si are angajati 65. Avem un statut AAA triplă la agențiile de control al creditelor; acesta este cel mai înalt nivel posibil. Simțiți-vă liber să verificați referințele noastre (faceți un link către aceste referințe).

De asemenea, trebuie să predau documentele mele de înmatriculare la E & R Classics?
Nu, nu este necesar; o copie este suficientă. Numai atunci când mașina este vândută, trebuie să avem documentele originale.
Mulți clienți consideră că este util să depună imediat documentele originale. Acest lucru este posibil. Înregistrăm acest lucru în contractul de expediere (faceți legătura cu acesta) și documentele intră în seiful nostru rezistent la foc.

Trebuie să stau mașina la E & R Classics sau pot să o țin în garaj?
Noi promovăm și vindem doar mașini care se află în showroom-ul nostru. Clienții noștri vin de multe ori din locuri îndepărtate și, prin urmare, dorim să avem toate vehiculele disponibile pentru a le percepe. În plus, numărul mare de vizitatori care vin în showroom-ul nostru mărește șansa de a vinde mașina dacă este în showroom.

De asemenea, aveți mașini comerciale atunci când mașina mea este pusă pe transport?
Da, de asemenea, vindem mașini în cazul în care mașina dvs. este pusă pe transport. Acest lucru crește șansele de vânzare cu 60%. Cumparam masina clientului pentru a-ti vinde masina. Achiziționarea este în contul nostru și la riscul nostru.

Accepți orice mașină pe expediere?
Nu, cu fiecare ofertă examinăm dacă mașina se încadrează în colecția noastră sau dacă prețurile și rația de calitate sunt bune. De asemenea, verificăm starea tehnică a mașinii.
Nu ezitați să ne oferiți mașina dumneavoastră. Printr-o convorbire telefonică inițială sau un e-mail, putem deja evalua dacă vom putea face afaceri împreună.

Pot să-mi folosesc mașina în timp ce se află pe expediere?
Nu, asta nu este în discuție. Clienții noștri vin de multe ori din locuri îndepărtate și, prin urmare, dorim să avem toate vehiculele disponibile pentru a le percepe. În plus, numărul mare de vizitatori care vin în showroom-ul nostru mărește șansa de a vinde mașina dacă este în showroom.

Cât timp este perioada de expediere?
Perioada de expediere este de 6 luni.

Ce se întâmplă dacă mașina nu este vândută în perioada de brokeraj?
90% van de autos sunt vândute în termen de 6 luni. Dacă o mașină nu este vândută după 6 luni, atunci vă consultăm. Ambele părți au dreptul să înceteze cadrul de cooperare fără costuri, dar ar putea, de asemenea, să sugerăm - după consultarea dvs. - să continuăm pentru o perioadă suplimentară.

Există costuri legate de brokeraj?
Nu, nu aveți niciun cost pentru dvs. în legătură cu brokerajul. Vă cerem să vă aduceți mașina după curățare și lustruire. Dacă nu faceți acest lucru, vă vom solicita rambursarea pentru ca aceasta să fie curățată și lustruită.

Ce fac E & R Classics pentru a vinde mașina mea?
Pe mașină, proiectăm un plan pas cu pas despre cea mai bună modalitate de a vinde mașina. Acest plan de marketing depinde de brand, model, calitate și preț.
Investim mulți bani în publicitate și marketing la târguri, ziare, Internet și showroom-ul nostru frumos, pentru a vă vinde mașina. Toate acestea sunt pe cheltuiala noastră.

Câte vehicule au E & R Classics la vânzare?
În medie, avem vechile modele 250 de vânzare în showroom-ul nostru.

Pot, de asemenea, să ofer o mașină care este în stare proastă sau necesită o activitate tehnică?
Da, este posibil. Evaluăm fiecare mașină pe baza meritelor proprii. Proiectele de restaurare sau mașinile ieftine sunt gestionate de compania noastră soră, Soare Classic Cars.
Dacă mașina dvs. are nevoie de lucrări tehnice minore, putem organiza lucrările de reparații înainte sau după vânzare în atelierul nostru, unde folosim mecanica specializată 22.

Mașina mea nu are documente olandeze, deoarece vine din străinătate. Poți să faci și o astfel de mașină?
Da, asta nu este o problemă, deoarece vindem vehicule în întreaga lume. Nu contează de ce țară vine mașina dvs., atât timp cât documentele de mașină sunt valabile și sunteți proprietarul legal al mașinii.

În calitate de companie, pot să vă cer să faceți și vânzarea de autoturisme?
Da cu siguranță. Avem tot mai multe companii care ne folosesc ca brokeri pentru vânzarea de autoturisme. Indicați dacă mașina este o mașină fără TVA (TVA nu poate fi solicitată de la Autoritatea Fiscală) sau o mașină cu TVA (TVA poate fi decontată peste marja de profit).

E & R Classics cumpără și mașini?
Da, achiziționăm aproximativ 80% din mașini. S-ar putea să se întâmple dacă ne-ați oferi mașina dvs. pentru brokeraj, am putea propune să o cumpărăm singuri.

Vei fi atent cu mașina mea?
Aproape toți angajații din E & R Classics sunt iubiți de vechile mașini și sunt implicați în mașinile pe care le vindem. Evident, suntem atenți cu proprietatea dvs. și cu proprietatea noastră. În situația improbabilă că ceva nu merge din cauza vina unui angajat, atunci polița noastră de asigurare acoperă totul.