Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai


Wim Hakkesteegt

Wim Hakkesteegt (anul nașterii: 1962) mecanic.

 

Eu si sotia mea obisnuiam sa fac crosses. Pentru acest sport am avut un Ford Transit galben strălucitor, unde conducea, iar soția mea era în caruciorul lateral. Ne-a plăcut, mai ales pentru a putea face așa ceva împreună. Asta am făcut de câțiva ani. De fapt, nu am avut niciodată mașina noastră, pentru că nu era necesară. Totul era accesibil pentru noi cu bicicleta. Când am avut mașini, le-am folosit exclusiv pentru sportul nostru.

 

Am studiat electronică timp de 4 ani la LTS Gorinchem. Am început să lucrez imediat după școală, dar după 2 luni am aflat că electricitatea nu este nimic pentru mine. Am revizuit apoi starterii și dinamurile timp de 4 ani. După acești 4 ani am lucrat pentru un magazin de motociclete timp de 17.5 ani. Am făcut aproape totul aici. Am lucrat în atelier, magazinul cu motoare și am vândut haine pentru motociclete. Pasiunea mea este revizuirea motoarelor.

 

Mașina mea de vis este un MGA negru. Cred că este important ca o mașină să fie construită perfect, deci culoarea nu contează prea mult pentru mine. Mai degrabă prefer să văd un MGA galben, roșu sau verde, care este frumos construit decât un MGA neagră finisat MGA.