Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


Remi Lagache

Remi Lagache (anul nașterii: 1989) agent de vânzări internațional.

Prima mașină pe care am cumpărat-o este un Volkswagen Golf 2 albastru din 1991. Aveam 21 de ani când am cumpărat această mașină și încă o am. Voiam o mașină perfectă, dar destul de ieftină. Prin urmare, ma costat doar 600 de euro. Este o mașină foarte bună pentru suma de bani pe care mi-a costat-o.

Am fost la școala de afaceri de lângă Bordeaux. Această educație a durat 5 ani și am obținut masteratul aici. După aceasta, am călătorit în California pentru a lucra pentru o companie franceză care produce șeuri și căprioare pentru cai. Am fost vânzător aici și am făcut asta de aproape 2 ani. Am ales să merg în California, pentru că exista posibilitatea de a merge acolo și nu am vrut să pierd această ocazie. Cu toate acestea, am vrut să mă întorc în Europa pentru a face aceeași treabă, dar mai aproape de patria mea, Franța. Din păcate, piața de cai este complet diferită în Europa decât în ​​California și așa că am început să urmăresc a doua mea pasiune: mașinile clasice. Acum lucrez la E & R Classics ca vânzător internațional.


Mașina mea de vis este un BMW E30 albastru închis. Aș dori o mașină în care să conduc în siguranță și cu confort și cred că această mașină îndeplinește aceste cerințe.