Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


Mylene Nuyten

Mylene Nuijten (an de naștere: secret secret) asistent administrativ.

Când eram tânără și încă locuiam cu părinții mei, nu aveam niciodată mașina mea. Prima mașină a familiei mele a fost un Golf roșu Volkswagen. Am fost 45 când mi-am cumpărat mașina mea, acesta este un roșu Kia Picanto. Cred că este o mașină frumoasă, dar adesea uit să-mi iau cheile când plec de la mașină. Din cauza blocării centrale, a trebuit să sun apelul la asistența rutieră timp de cel puțin 4.

Am urmat 4 ani de educație la școala de profesori HBO. Întotdeauna mi-am dorit să devin profesor de engleză. Mi s-a părut fantastic să învăț tinerii ceva despre această limbă, dar când am făcut stagiu a fost foarte dezamăgitor. Am pus mult timp și muncă în pregătirea lecțiilor, dar studenții nu au fost deloc interesați de aceste sarcini. Acest lucru a fost foarte demotivant pentru mine și așa că am decis să nu mai devin profesor de engleză. Am lucrat apoi 10 ani ca asistent administrativ la ABN AMRO. Am avut copii și nu am lucrat timp de 16 ani. După acest timp am decis să încep să lucrez din nou și am început să curăț casele oamenilor. Am făcut asta timp de 10 ani, dar nu asta am vrut să fac pentru tot restul vieții mele. Acum lucrez de 4 ani la E & R Classics ca asistent administrativ.

Mașina mea de vis este un Fiat 500. De preferință un copil albastru cu un interior alb.