Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


Lorenzo Beekmans

Lorenzo Beekmans (anul nașterii: 1990) mecanic

Prima mea mașină a fost un negru Volkswagen Golf 4 de la 2003. Am fost de 17.5 ani când am cumpărat această mașină și am reușit să o conduc în mod independent când eram 18, ceea ce bineînțeles am făcut imediat! Am crezut că era minunat, era un sentiment de libertate în timp ce conducea mașina. Am cumpărat această mașină din familie și l-am deținut pentru 6 ani.

Am studiat mecatronică la ROC din Tilburg, care a durat 4 ani. După școală, am lucrat 7.5 ani la Abemec ca mecanic tractor. Pe atunci locuiam într-un sat mic și, prin urmare, am început să lucrez în agricultură, pentru că obișnuiam să trăiesc cu asta. După aceasta, am început să lucrez la E & R Classics.

Mașina mea preferată și așa mașina mea de vis este un Ford Mustang de la 1967. De preferință în negru sau roșu, pentru că acestea sunt culorile care aparțin unui mustang după mine. Îi iubesc pentru că arată atât de bine.