Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


Jurre Lammertse

Jurre Lammertse (anul nașterii: 1991) cumpărător și vânzător internațional

Prima mea mașină a fost un albastru Volkswagen Polo de la 1989. Am fost 18 cand am cumparat aceasta masina si am fost foarte multumit de ea, chiar daca a fost mai mult rugina decat masina. Am cumpărat-o la o companie de mașini unde am lucrat la acea vreme. După o jumătate de an am vândut și am schimbat-o pentru un BMW 315 de la 1983.


Am studiat timp de 4 ani la HBO IVA din Driebergen. Am urmat educația de management pentru mașini. Am absolvit la IVECO din Griessen și am continuat să lucrez acolo. Am lucrat acolo de 6 ani ca angajat în comunicarea de marketing. Primii câțiva ani m-am ocupat de marketing în cadrul dealerului însuși, dar ulterior am fost responsabil pentru întreaga piață olandeză. După acești șase ani, am început să lucrez la Lex Classics ca vânzător și acum lucrez la E & R Classics.

Mașina mea de vis este un Ford GT40 de la 1964-1969 în bine-cunoscutele culori ale Golfului. Cred cu siguranță că este una dintre cele mai frumoase mașini.