Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


Julian Vos

Julian Vos (anul nașterii: 1997) mecanic și șofer

Prima mașină pe care am cumpărat-o a fost un negru Peugeot 106. Am fost 18 ani și l-am condus imediat când aveam permisul de conducere. Am folosit mașina de aproximativ 3 la 4 luni când am întâlnit frumosul BMW e30 pe care încă îl dețin astăzi. M-am indragostit de aceasta masina si am vrut sa conduc si sa ma bucur de ea cat mai curand posibil.

Am făcut antrenamentul șoferului de camion la colegiul Koning Willem 1 din Den Bosch. Am finalizat acest training în doar 1.5 ani, ceea ce mi-a plăcut foarte mult, deoarece aș putea începe să lucrez imediat. Așadar, primul meu loc de muncă ca șofer de camion a fost la E. Van Wijk, unde am lucrat timp de 2.5 ani. După această meserie am început să lucrez la E & R Classics, unde funcția mea este asistent mecanic și șofer. Cred că este minunat să lucrezi cu mașini clasice, dar cred că este chiar mai bine să le livrezi la casele oamenilor. Mă simt cam ca Moș Crăciun, pentru că parcă aduc mereu cadouri.


Mașina mea de vis este cu siguranță un BMW roșu m3 cu un interior negru.