Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


John Bogers

John Bogers (anul nașterii: 1967) mecanic / sudor.

 

Aveam 17 ani când am cumpărat un BMW portocaliu din 2002 pentru mine. L-am cumpărat ca o epavă și l-am restaurat împreună cu tatăl meu. Eram foarte mândru de BMW-ul „meu” și așa că mergeam adesea cu el. Am fost membru timp de patru ani la clubul BMW CS și am scris un raport despre mașina mea auto-restaurată. Acest raport a fost introdus în propria revistă a clubului și, desigur, mi s-a părut fantastic. Mai târziu am vândut acest BMW unui prieten și l-am reparat împreună când era nevoie.

 

Am studiat lucrările de sudură / metal la LTS din Ruchen și am absolvit aici după ani de studiu 4. Am vrut să încep să muncesc imediat după școală și așa am lucrat timp de mai mulți ani la 20 ca lucrător de metal. Am lucrat acum mulți ani în această companie educațională, unde pasiunea mea se potrivește perfect.

 

Mașina mea de vis este o BMW CS din 1971. Cred că este o mașină frumoasă și mi-au plăcut întotdeauna BMW. Dețin încă 2 astăzi.