Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai


Jeroen Lucas

Jeroen Lucas (anul nașterii: 1981) mecanic

 

Prima mașină pe care am cumpărat-o a fost când aveam 18 ani: un Opel Kadett roșu din 1985. Am cumpărat această mașină crezând că „rămâne doar pentru scurt timp” și asta era adevărat. Am deținut mașina doar jumătate de an doar pentru a practica conducerea. După aceasta am cumpărat un Volkswagen Golf alb din 1990 și îl am de mult mai mult timp.

Am studiat timp de 2 ani ca 1 mecanic, 2 ani ca specialist tehnic și, de asemenea, încă 2 ani de management atelier la colegiul MBO Radius din Breda. După 6 ani de școală, am vrut să continuu să studiez și așa că am urmat încă 4 ani de inginerie auto la HTS din Arnhem. După acești 10 ani de studii, am vrut să încep să lucrez. Așa am început ca mecanic la un dealer Volkswagen. Am lucrat aici de 6 ani și apoi am fost manager de atelier timp de 12 ani. Acum lucrez aici la E & R Classics pentru mult timp ca mecanic.

Mașina mea de vis este un Corvette C1 negru de la 1963 cu un interior negru.