Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai


Brett Verhoeven

Brett Verhoeven (anul nașterii: 1997) mecanic

Prima mașină pe care am cumpărat-o a fost când eram 17 ani, era un negru Chevrolet Camaro IROC-Z de la 1985. Mereu mi-a plăcut să fiu ocupat cu mașini clasice și să le reparăm, să le restaurez și să le asamblez. De asemenea, am lucrat la Camaro IROC-Z. Am crescut de la 225 la 300 hp, pentru că aș fi mai rapid. Am crezut că este minunat să concurez și să "jucăm" cu mașina aia.

Am studiat mecanica auto timp de 2 ani la Colegiul Koning Willem 1 din Den Bosch. După aceasta, am studiat încă 2 ani ca primul mecanic auto. În anii de școală am făcut un stagiu la E & R Classics, care mi-a plăcut atât de mult încât am continuat să lucrez aici. A existat ocazia să mă dezvolt cât mai bine și bineînțeles că am luat asta. Apreciez foarte mult faptul că nu am fost niciodată folosit ca „asistent de stagiu”, ci că am fost văzut ca angajat.

Mașina mea de vis este cu siguranță un șarpe din Chevrolet Camaro de la 1973. Îmi plac cel mai mult în verdeață de măsline, cu un interior negru.