Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Datorită reglementărilor covid-19, showroom-ul nostru este deschis numai la programare


Ben Jaworski

Ben Jaworski (anul nașterii: 1980), comerciant cu amănuntul și fotograf

 

Prima mea mașină a fost un Mustang Coupe negru de la 1970 cu un interior negru. Am fost 18 cand am cumparat aceasta masina pentru mine, mi-a placut! Am folosit Mustang pentru excursii de zi cu zi, dar și pentru a merge în vacanță cu. Deci, m-am dus în Franța, Germania, Republica Cehă și în Austria. La fiecare sărbătoare, oriunde am mers, zeci de fotografii au fost luate de oameni pe stradă. Am fost foarte mândru atunci, pentru că, desigur, este o mașină foarte interesantă de văzut!

 

Am studiat 5 ani la Școala de Inginerie. Acasă am avut întotdeauna un garaj cu, la acea vreme, mașini destul de moderne. Acum câteva zile, acestea sunt mașini clasice. Mereu mi-a plăcut să fiu implicat în tehnologia pe care mașinile clasice ne-o pot oferi. Am renunțat de când m-am mutat în Olanda, unde locuiesc de 10 ani. Lucrez aici la E & R Classics din 2016 ca retailer și fotograf.

 

Am de fapt mașini de vis 2, un Corvette C1 de la 1956 și un Austin Healey de asemenea de la 1956. Îmi plac amândoi în negru cu un interior negru.