27 aprilie (Ziua Regilor) SHOWROOM ÎNCHIS

Referințele clienților

În fiecare an livrăm sute de mașini clasice către clienți mulțumiți din întreaga lume, dar în special în Olanda, Belgia, Germania și Franța.
Mulți dintre clienții noștri împărtășesc experiențele lor pozitive cu ERclassics, despre care suntem foarte mândri.

Pe această pagină veți găsi o selecție de referințe de către clienții ERclassics din diferite țări.
Referințele clienților de la cei care și-au cumpărat mașina clasică la ERclassics, precum și cei care au vândut mașina lor clasică la ERclassics.

Sunteți un client multumit de ERclassics sau aveți vreo plângere? Vă rugăm să ne anunțați.
Orice fel de feedback este apreciat, ne străduim întotdeauna să ne îmbunătățim serviciile.

Toate referințele și fotografiile sunt colectate de la clienți reali. Referințele originale, inclusiv numele clientului, data scrisului și alte informații relevante, sunt disponibile pentru a fi vizualizate la cerere în showroom-ul nostru din Waalwijk.

 • Justin, Regatul Unit

  Justin aici – Ți-am cumpărat frumosul Mustang albastru anul trecut... se descurcă grozav și este un adevărat succes în afacerea noastră de închiriere de mașini pentru nuntă, aici, în Sussex, Anglia!

 • genă, Statele Unite ale Americii

  Vincent, mașina a sosit. Este in stare frumoasa si nu as putea fi mai fericita. Nu aș avea nicio rezervă în a vă recomanda oricui este interesat să vă folosească compania. Mulțumesc.

 • Bernhard, Austria

  Mă voi întoarce mâine la birou și voi organiza totul despre MGA vândut. Complimentează afacerea ta. Sunt foarte impresionat. Tranzacția a fost, de asemenea, extrem de profesionistă.

 • Gustavo, Spania

  Am primit masina duminica. Totul a fost perfect, multumesc mult. Mașina este chiar mai frumoasă în persoană decât în ​​imagini. Și băieții de transport foarte amabili și de ajutor. Vă rugăm să le spuneți că sunt foarte mulțumit de serviciu. A fost o experiență grozavă pentru clienți să lucrez cu voi băieți și sper să o putem face din nou, de îndată ce voi face mai mult loc în garajul meu.

 • Maria, Statele Unite ale Americii

  L-am primit pe Luigi acum vreo oră și este frumos. Vă mulțumesc pentru tot ajutorul acordat.

 • Christoph, Germania

  Vă mulțumesc foarte mult pentru tot și vă mulțumesc din nou pentru că ați vândut Beetle împreună.

 • Adam, Franța

  Îți mulțumesc pentru mașină și pentru toate celelalte documente pe care le-ai făcut pentru a-mi aduce mașina aici. Aș dori să spun că serviciul pe care l-ai furnizat a fost remarcabil și, cel mai probabil, te va folosi din nou dacă sunt în căutarea unui alt clasic ,De asemenea, vă voi recomanda cât mai multor persoane posibil, ați făcut întregul proces ușor și fără probleme.

 • Cindy, Statele Unite ale Americii

  Aceasta este doar o notă pentru a spune cât de minunat este site-ul tău și cât de frumoase sunt imaginile tale. Acesta este anul 30 pentru mine în spațiul mașinilor de colecție, lucrând cu dealeri, licitații, mass-media și multe altele de ambele maluri ale iazului. Văd literalmente sute de mii de imagini cu mașini (fără exagerare) în fiecare an, iar ER Classics „înțelege” și știe cum arată o fotografie și un decor bun.

 • Christophe, Franța

  Mi-am primit mașina înapoi și vă mulțumesc pentru munca depusă. TR6 se conduce foarte bine și nu mai există vibrații în volan, chiar și la frânare. Mulțumesc pentru curățarea mașinii. Am fost foarte bine primit de fiul șefului! Sper să ne revedem curând pentru o mașină.

 • marca, Germania

  Tocmai am primit TR6-ul meu și simt că trebuie să vă scriu și vă rog să transmiteți asta șefului dumneavoastră. a fost livrat la timp, de o doamnă minunată care m-a ajutat cu multe dintre lucrurile de bază de care aveam nevoie, nu prea i-am prins numele, dar a fost fantastică, o reclamă grozavă pentru compania ta, o plăcere să stau de vorbă. Vă mulțumesc și echipei pentru că mi-ați făcut ziua!

 • Christoph, Germania

  Vă mulțumim pentru scrisoarea dumneavoastră bună. Ai făcut o treabă grozavă și aproape ai produs o mașină nouă. Aș fi bucuros să vă vizitez depozitul mare de mașini.

 • Carolina, Franța

  Mulțumesc foarte mult pentru frumosul meu cadou surpriză Triumph este magnific și livrarea perfectă, doamna a fost foarte foarte profesionistă.

 • Carolina, Belgia

  Vă mulțumim din nou pentru serviciul dvs. simpatic și serios de la prima noastră vizită până la livrarea perfectă, chiar ne-am îmbrăcat frumoasele noastre șepci.

 • Jefui, Olanda

  Caut și caut în mod activ pe site-ul tău de ceva timp. În această dimineață, am vizitat pentru prima dată ERClassics împreună cu fiul meu. Interviul cu tine despre MG și în special seria SLK a fost iluminator și inspirator. ERClassics mi se pare profesionist și mi-a plăcut să văd diversele „clasice”. M-am înscris acum la newsletter-ul tău.

 • Kees, Olanda

  Am parcurs deja un număr bun de kilometri și am cunoscut bine mașina. Suntem multumiti de achizitie.

 • Matthew (Magazinul BMW), Statele Unite ale Americii

  Am vrut să vă mulțumesc pentru tot ajutorul acordat, Mini a sosit în siguranță. Mașina este frumoasă și se potrivește perfect și în reprezentanță.

 • Cojan, Franța

  Am primit MG TD, soferul de livrare a fost foarte profesionist. Masina este in stare foarte buna!

 • Tineke și Rene, Olanda

  Vă mulțumesc foarte mult pentru finalizarea Corvette-ului, pentru manipularea rapidă și pentru ajutorul dumneavoastră în vânzare.

 • domnule Hafner, Germania

  Vă mulțumesc pentru amabilitate și ajutor în a-mi vinde Beetle. Cred că compania ta este unică. Super oferta și serviciul excelent.

 • Sascha, Germania

  Vă mulțumim din nou pentru gestionarea excelentă a acestei tranzacții. Mașina funcționează perfect și suntem foarte mulțumiți de el.

 • Thorsten, Germania

  Sunt foarte multumit de masina! Toate cele bune și multe salutări din Germania.

 • Înjunghia, Germania

  Suntem în drum spre călătoria noastră cu prietenii. Mașina este foarte distractivă și ne bucurăm mult de ea.

 • Înjunghia, Germania

  Aveți și partea 1 a celor mai bune drumuri prin Europa? Ne-am întors și am avut o călătorie grozavă. Mașina a mers grozav fără defecțiune!

 • Andrew, România

  Aseară am luat mașina. Este o mașină grozavă! Abia aștept să-l conduc pe drumuri.

 • Silvan, Franța

  Am cumpărat o caroserie Austin Healey MK3 restaurată de la ER Cars, așa că a fost deja restaurată pe scară largă. atelierul a făcut corecturile necesare înainte de livrare. masina arata grozav, merge grozav. Am avut de-a face cu domnul Ernst van Kempen care este foarte prietenos, care îți răspunde la toate întrebările despre mașina pe care o dorești, îți trimite videoclipuri filmate în showroom, Pe lângă mașină, am primit toată istoria pe care o dețineau, fotografiile facturi de restaurare, intretinere, pe scurt, tot ce ne poate fi de folos sa vedem ce lucrare s-a facut la masina, fie de catre ei, fie de alt atelier in trecut posibila livrare prin curier, ca si in cazul meu, recomand serios, Sunt încântat să fi făcut asta de ei.

 • Sincer, Germania

  Multumesc pentru sfaturile bune si sincere. A fost/este o placere sa fi facut aceasta achizitie cu tine.

 • Jorg, Germania

  Acum am înmatriculat mașina și am parcurs primii kilometri, totul așa cum am discutat. Vă mulțumesc din nou pentru sprijinul dumneavoastră. Nu am ezitat să recomand Erclassics, am fost puțin sceptic la început, dar mi-ați alinat temerile. Vă doresc multe afaceri bune și sper să ne vedem curând.

 • Sietse, Olanda

  Vă mulțumim pentru că ne-ați vândut mașina!! A fost un contact frumos și corect cu tine.

 • Vandewalle, Belgia

  Vom ridica mașina vineri dimineață. Mulțumim pentru serviciul excelent!

 • doamna Kieboom, Olanda

  Mașina este fantastică, este distractiv!!

 • Sincer, Germania

  Vă mulțumesc pentru sfatul perfect și pentru gestionarea achiziției MGB-ului meu. De la primul contact până la livrare, totul a fost perfect și așa cum sa discutat și promis. Nu am primit niciodată un sfat atât de expert, prietenos și sincer atunci când îmi cumpăr o mașină. De când l-am prins pe „micul”, suntem în afară pe vreme bună. Și – „cel mic” toarcă ca o pisică și este grozav de călărit. Nu putem decât să vă recomandăm! Iti urez noroc. Și rămâi așa cum ești.

 • Jose, Spania

  Mulțumesc foarte mult Vincent, pentru tratamentul tău amabil. Este o mașină care îmi place foarte mult și o caut de mult.

 • faik, Bulgaria

  La începutul acestui an, am cumpărat un frumos MG TD de la tine, tatăl meu Aydan. Mașina este uimitoare și ne place!

 • Michael, Statele Unite ale Americii

  Multumesc pentru tot! Mașina este grozavă.

 • Steve, Spania

  Vă mulțumim încă o dată pentru tot ajutorul și profesionalismul dumneavoastră de la început până la sfârșit.

 • Jefui, Statele Unite ale Americii

  Mulțumesc mult pentru răspuns. Apreciez ajutorul tau. Este întotdeauna o plăcere să vă uitați la contribuțiile E&R la comunitatea online... de primă clasă!

 • Pasqualini, Franța

  Vă mulțumim foarte mult pentru profesionalismul dumneavoastră și pentru primirea pe care ne-ați oferit-o în timpul vizitei noastre la dumneavoastră, mașina este acum la noua ei casă.

 • Luis, Portugalia

  Astăzi Jaguar E-type a fost livrat. Felicitări, mașina este într-o stare foarte bună. Il iubesc foarte mult!

 • Jason, Olanda

  Lars, o veste bună, E - Type a sosit în stare perfectă și merge perfect.

 • Dr. JW, Germania

  Bună echipa Erclassics, aș dori să vă ofer o performanță de 5 stele pentru serviciul dumneavoastră. Am cumpărat de la tine un E Type frumos și nu ieftin, cu un comerț echitabil pentru mașina mea veche, în ciuda faptului că cheltuiesc mult mai mulți bani pe mașină decât am primit, dar așa numesc Hobby. După livrare, motorul, care fusese recent restaurat, a avut o mare defecțiune și am fost puțin sceptic cum veți gestiona asta. Ai luat mașina din Germania, ai reconstruit motorul și mi-ai dat-o înapoi. Aceasta este ceea ce eu numesc serviciul pentru clienți. Pot recomanda cu căldură Erclassics.

 • Ruud, Olanda

  Vă mulțumim pentru gestionarea fără probleme a vânzării. Vă doresc mult succes la muncă și la vânzare. Dă-i lui Morgan o casă bună din nou!

 • domnul V, Belgia

  Vă mulțumim pentru turul bun de ieri și mulțumim tehnicianului pentru explicația clară. Astept cu nerabdare sa primesc masina!

 • Patrick, Belgia

  Mașina a sosit acum și am verificat deja câteva lucruri, totul este în regulă și în conformitate cu apelurile noastre telefonice și cu fotografiile!

 • creștin, Germania

  Vă mulțumim pentru răspunsul dumneavoastră rapid! Este liniştitor pentru noi! Da, am primit adesea feedback pozitiv despre Alpha noastră de la străini! Când îl conduci, mulți oameni se uită la Alfa!

 • Orizont, Washington SUA

  Ai fost o plăcere să lucrezi cu și eu sunt încântat de noua mea Triumph și aștept cu nerăbdare călătoriile mele pe drum în următorii ani!

 • Ruud, Olanda

  Mi-am pus Ruska Classica la vânzare. Am vizitat ER Classics cu programare și afacerea a mers rapid și ordonat. Complimente din partea mea.

 • Sacou / jachetă, Franța

  Într-un cuvânt, garaj grozav.. De la începutul achiziției până la livrarea în Franța și apoi un serviciu excelent. Mulțumiri speciale lui Ernst, echipei sale și, bineînțeles, atelierului. Nu a fost niciodată prea mult să sfaturi, sugestii și tot ajutorul implicat. Întotdeauna o ureche care ascultă și niciodată nu a fost prea mult. Comunicarea a fost TOP și bineînțeles ar recomanda acest garaj. Sunt foarte multumit de achizitionarea mea Triumph Spitfire MK2 și sper să ne bucurăm de el pentru mult timp de acum încolo. Bravo E&R Classics!!

 • Gavin, Olanda

  Vă mulțumim pentru toate explicațiile și ajutor, aștept cu nerăbdare să primim mașina!

 • Steve, Spania

  Prezentarea mașinii mele de consignație arată foarte bine. Multumesc si mult succes in vanzare.

 • Eugenio, Portugalia

  Bună ziua, domnule Vincent Praag. Mașina a ajuns bine, se pare că totul este în regulă. Mulțumiri

 • Marcel, Germania

  MERCI, micul Fiat a sosit miercuri și am avut în sfârșit timp de el în weekend. Da, exact așa mi-am imaginat și exact așa voi conduce și am grijă de el.

 • George, Germania

  Vă mulțumim pentru răspunsul dumneavoastră rapid. Am fost foarte multumit si sunt de acord cu propunerea ta. Presupun că instalarea injectoarelor va rezolva problema pornirii la cald. Mi-am facut o programare la firma Urban luni viitoare si va anunt cu placere despre rezultat. Rareori am experimentat o companie care încearcă să rezolve probleme într-o manieră atât de necomplicată și competentă. Multumesc mult pentru asta, de asemenea, managerului de atelier.

 • Walter, Belgia

  Tocmai am ajuns! Pornește și conduce bine! Multumesc si salutari.

 • Peter, Republica Cehă

  O notă cu întârziere pentru a vă mulțumi pentru tot ajutorul acordat în organizarea Spitfire-ului meu! Mașina a fost livrată la Praga fără probleme și este exact așa cum am promis. Nu l-am luat în călătorii lungi, dar cu siguranță este foarte distractiv.

 • M, Germania

  Uneori chiar trebuie să vii la tine de două ori la rând ca să se „podă” cu adevărat și scânteia să sară peste... și în niciun caz singur! Doro este entuziasmată de „broasca” ei și așteaptă cu nerăbdare vremea frumoasă în fiecare zi. Suntem absolut mulțumiți, un adevărat serviciu complet! ... și mulțumită lui Vincent: Chestia cu capota din față era TOP!

 • rinichi, Olanda

  În primul rând, aș dori să spun că am trăit vizita noastră la dumneavoastră ca fiind foarte plăcută, atât Ron, cât și dumneavoastră, ați făcut timp să ne răspundeți la întrebări. Asta dă o senzație plăcută. Sperăm să o avem în posesia noastră în curând pentru plimbări distractive.

 • Werner, Germania

  Mașina mea tocmai a sosit nedeteriorată de la un expeditor foarte prietenos. Am fost foarte fericit, este o mașină drăguță. Mâine va fi înregistrat și apoi a făcut o excursie cu soare încă. Vă mulțumesc din nou pentru serviciul extrem de prietenos și rămâneți cu salutări.

 • creștin, Germania

  Suntem foarte mulțumiți de mașina noastră clasică! Mulțumesc pentru covorașe.

 • H. (Clubul Ferrari), Olanda

  Vă mulțumesc foarte mult pentru ospitalitatea dumneavoastră minunată astăzi. Am făcut parte din clubul Ferrari.

 • marca, Olanda

  Mulțumim pentru primirea de ieri la startul mitingului nostru! Locația și grija au fost foarte apreciate de participanți. Și au fost mulți oameni care nu auziseră de tine sau nu fuseseră niciodată acolo, așa că cine știe, poate se vor întoarce. Frumos început de zi frumoasă!

 • Franz, Germania

  Totul a mers bine. Șoferul a fost foarte drăguț și de ajutor. Aș fi bucuros să iau din nou legătura cu dvs. și cu compania dvs. dacă se ivește ocazia.

 • Arie, Olanda

  Vă mulțumesc foarte mult că ați intermediat vânzarea Opelului meu. Ieri suma convenită a fost în contul meu bancar, mulțumesc pentru serviciu!

 • C, Franța

  Livrare perfecta doamna fermecatoare masina este grozava Sunt foarte multumit multumesc inca o data pentru seriozitate.

 • tescovină, Olanda

  Încă sunt foarte mulțumit de el, mai ales din punct de vedere al primirii și atenției.

 • Patrick, Statele Unite ale Americii

  2cv-ul a sosit in sfarsit. Un mare plus pentru mașinile noastre. Vă mulțumim din nou pentru serviciile și experiența dumneavoastră excelente.

 • franceză, Olanda

  Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați vândut rapid Austin Healey Sprite. Am fost impresionați de modul extrem de prietenos și profesional în care am fost tratați noi și mașina. De repetat!

 • Melvin, Regatul Unit

  Vă mulțumesc pentru asistență și aș fi mai mult decât fericit să cumpăr sau să vindeți cu voi înșivă dacă va apărea oportunitatea în viitor.

 • Wolfgang, Irlanda

  Am cumpărat online Mercedes 1967 Fintail din 200 fără a vedea mașina în mai 2020 și am putut să o colectăm în iulie. Mașina era totul și mai mult decât ne-am așteptat în ceea ce privește starea și, evident, a fost examinată pentru a se asigura că totul funcționează, cu multe piese noi. Am schimbat distribuitorul într-un sistem electronic, am instalat centuri de siguranță automate și o oglindă pentru ușa pasagerului și ne-am bucurat de aproximativ 2,000 de kilometri de atunci. Suntem foarte mulțumiți de investiția noastră și nu ezităm să recomandăm 100% toată echipa din ER Classics.

 • Domnule Louit, Statele Unite

  Am vrut să vă anunț că 2CV a sosit și este fericit să se stabilească în noua sa casă.

 • Domnule Lindner, Germania

  Aș dori să mulțumesc echipei E&R Classic pentru acest frumos Austin Healey. Sunt fericit. Pana maine.

 • Thierry, Franța

  Mașina a fost livrată aseară! A făcut prima ieșire în această dimineață. Totul este bine în acest moment, și copiilor mei îi place foarte mult. Multumesc pentru tot.

 • Domnule Dispas, Belgia

  Vă mulțumesc foarte mult pentru MGB FOARTE drăguț, am apreciat serviciul de 5 stele al lui Lian.

 • Bert, Olanda

  De o săptămână suntem fericiții proprietari ai unui MG TD. primii 80 de kilometri din zonă s-au terminat. Conduce foarte bine și sunetul este minunat. Nu zgomotos, dar un sunet sonor profund. Pe scurt, suntem foarte fericiți și mulțumiți. Aș dori să vă mulțumesc din nou pentru contactul plăcut și pentru întreaga manevrare.

 • Ludovic, Franța

  În cele din urmă am primit vehiculul vineri trecut, cu livrare perfectă și ușoară. Așadar, vă mulțumim pentru răbdarea acordată timpului de livrare și pentru ajutorul acordat pe tot parcursul procesului de cumpărare.

 • Ferdinand, Olanda

  Vă mulțumim pentru serviciul bun și așteptăm cu nerăbdare noua noastră adăugire.

 • Jean Francois, Franța

  Livrarea a fost perfectă și la timp. Multe mulțumiri doamnei șofer care a fost profesională și eficientă, am făcut împreună o bună colaborare pentru descărcare și ne-am bucurat de o cafea înainte de a pleca înapoi. Știu că cei 2 JaguarSunt mașini de proiect cu mai multe acțiuni de făcut, dar oricum se conformează așteptărilor mele și motorul MKII este în regulă.

 • Aubrey, Statele Unite (California)

  După ce am admirat un Citroen XM din 1992 pe site, am contactat Lars van Dongen. El a fost receptiv și util, descriind mașina cu acuratețe și în detaliu. El a făcut toate aranjamentele pentru expedierea către Los Angeles de la reprezentanță. Citroen a sosit și nu am fost dezamăgit. Procesul a fost perfect și mi-a depășit așteptările. Aștept cu nerăbdare următoarea mea achiziție de la ER Classics.

 • Etienne, Franța

  Vă mulțumesc foarte mult domnului Van Kempen pentru profesionalism. Sunt complet mulțumit și vă recomand ca dealer. The Jaguar este super. Numai consumul este mare, dar este un v8! Noroc și ne vedem data viitoare pentru o altă mașină clasică.

 • Julius, Germania

  Astăzi MG-F a sosit așa cum a fost anunțat - și este chiar mai frumos decât se aștepta! Multe mulțumiri tuturor pentru marea organizare și munca profesională. Suntem mai mult decât mulțumiți de E&R!

 • Măslin, Franța

  Doar o mică notă pentru a vă spune că Austin-ul este frumos, iar cel mai bun om de livrare vă mulțumesc.

 • Dino, Germania

  Mulțumesc pentru mașina frumoasă, conduce foarte bine!

 • Wim, Olanda

  Aș dori să vă mulțumesc foarte mult pentru vânzarea atât a Mehari, cât și a 2CV. Complet conform planului și acordului. ERclassics = Clasa.

 • Fernand, Olanda

  Vreau doar să vă complimentez pentru modul perfect în care s-au făcut reparațiile. Vă mulțumesc și cu siguranță vă voi promova.

 • Didier, Franța

  Triumph a sosit în siguranță, transportatorul a fost foarte profesionist și foarte simpatic. Vehiculul este conform cu ceea ce mă așteptam, am reușit să am înmatricularea provizorie, vă mulțumesc că m-ați informat pentru înmatricularea finală. Am condus mașina și este foarte sănătoasă și conduce foarte bine. Sunt deja foarte mulțumit.

 • Eric, Elveția

  Mașina a sosit! Este magnifică!

 • Marcel, Olanda

  Ce frumos restaurat. Îmi place să vă citesc buletinele informative. Vizionarea este, de asemenea, plăcută.

 • Domnule Overbeck, Germania

  Am putut arunca o privire asupra mașinilor clasice, iar vânzătorul a fost disponibil pentru a răspunde la orice întrebări. El nu a încercat în niciun fel să ne influențeze decizia.

 • Doamna Buis, Olanda

  Cumpărătorul dvs. s-a descurcat cu noi foarte corect și foarte bine, foarte frumos, compliment pentru asta.

 • Laurent, Franța

  Tocmai mi-am primit mașina. Ea este foarte frumoasă. Mulțumesc pentru amabilitatea acestei doamne. Foarte dragut. Vă mulțumesc din nou și ne vedem în curând.

 • Jurgen și Josette, Olanda

  Am dori să vă complimentăm pentru frumoasa prezentare a Pagodei noastre. Mulțumesc pentru că.

 • Jan, Olanda

  Ne distrăm cu Ford Taunus.

 • Oliver, Olanda

  Livrarea mașinii a decurs bine. Mașina a ajuns în siguranță și totul este în perfectă ordine.

 • Peter, Germania

  Vă mulțumesc foarte mult pentru documentele pe care mi le-ați dat prin intermediul aplicației What's. Îmi puteți trimite originalele prin poștă? Atașat o fotografie a fericitilor proprietari. Îți trimit al doilea într-un minut. Dacă doriți, puteți utiliza imaginile pentru pagina dvs. de pornire. Aveți permisiunea expresă pentru aceasta. În cele din urmă, aș dori să vă mulțumesc foarte mult pentru cooperarea serioasă și de încredere. Considerăm că am primit sfaturi excelente de la dvs. Ai avut mare grijă de lucruri. Suntem foarte mulțumiți!

 • Anastasi, Franța

  Vreau să vă anunț că livrarea mașinii a decurs foarte bine. Mașina este TOP, sunt foarte fericit, dar și cu serviciul dvs.

 • Paul și Shirley, Malta

  1970-ul nostru Triumph Spitfire a sosit în Malta săptămâna trecută. Am cumpărat-o online și a fost prima dată când am făcut asta. Nu putem spune suficient despre cât de profesional am fost tratați de la început până la sfârșit. Lars a făcut o treabă uimitoare oferindu-ne informațiile corecte, urmărind fiecare aspect și detaliu al vânzării și al livrării ulterioare. Mașina, când a sosit, era absolut tot ceea ce imaginile și ER Classics declarau că va fi și nu putem fi mai mulțumiți de ea. Vă recomandăm să folosiți această companie pentru a achiziționa o mașină clasică și nu vom ezita să le recomandăm familiei și prietenilor noștri.

 • Shirley, Malta

  Ați făcut o treabă grozavă și vom veni să vizităm ER Classic și dvs. dacă aceste restricții de virus depășesc vreodată. Paul a dus The Spitfire la o întâlnire de club în weekend și toți membrii au venit și au admirat mașina spunând ce frumusețe este ea și imediat a trecut cerințele lor de inspecție și a fost acceptat să se alăture The Old Motors Classic Car Club. A cunoscut niște „băieți de mașină” foarte drăguți, care a fost ideea. Un nou hobby și noi prieteni, așa că vă mulțumim din nou că ați făcut mașina să se întâmple și că ați fost o parte importantă a acesteia.

 • Pierre, Franța

  Mașina a ajuns marți seară la garajul Cognet. După câteva mici retușuri estetice, va fi magnific. Vă mulțumesc că m-ați ajutat să realizez acest vis frumos. Vă mulțumesc din nou pentru toate.

 • Mathias-

  Am vrut doar să vă mulțumesc pentru timp și efort! Contactul cu tine a fost o experiență foarte plăcută.

 • Paul, Franța

  Livrarea a decurs foarte bine și atât de fericită că o persoană atât de drăguță aduce mașina. Sincer vorbind, arată perfect pentru vârsta pe cât de bună se poate aștepta, absolut niciun regret nu a plătit o primă pentru un Xj-s când este în stare excelentă.

 • Sidney, Olanda

  Am avut o după-amiază plăcută în showroom-ul tău și am plecat acasă cu o senzație bună. O seară plăcută și cine știe, ne vedem în curând.

 • Bernard , Franța

  Mulțumesc pentru livrare totul a fost perfect.

 • Darren și Georgina, Regatul Unit

  Tipul e a sosit !!! Și în numele Georginei și al meu putem spune cât de mulțumiți și fericiți suntem de mașină .... este uimitor și conduce fantastic. Doar un e-mail rapid pentru a spune cât de impresionat am fost de serviciul dvs. clasic de transport auto. Aveți cele mai bune echipamente și cunoștințele despre care mașina va fi transportată în siguranță reprezintă un beneficiu imens. Vom avea nevoie de mașină pentru a ne întoarce la Lars la ER după 1000 km pentru verificare după restaurare completă. Vă mulțumim din nou pentru profesionalism.

 • Helge, Germania

  Spitfire a sosit în urmă cu peste o oră și va fi în garaj până joi dimineață. Vă mulțumim pentru angajamentul și ajutorul dvs. și pentru marele proces. Șoferul tău chiar a trebuit să facă multe pe străzile înguste! Pentru mine este un vis pe care îl împlinesc de 15 ani.

 • Yvan , Franța

  Am primit transferul corespunzător numărului de anvelope defecte și vă mulțumesc foarte mult. Multe alte garaje ar fi fost lungi și foarte dificile și am fi ajuns să ne enervăm. Cred că Er Classic nu este un garaj ca celelalte, te-ai îndrăgostit de mașini frumoase și dacă ești ca tine, te poți comporta doar ca tine. În jurul meu vorbesc mult despre tine și cred că consecințele nu vor dura prea mult. Vă mulțumesc din nou pentru profesionalism, seriozitate, bunătate și onestitate.

 • Vincent , Franța

  Am primit ieri bugetul perfect ca de obicei, sunt foarte fericit. Vă mulțumim din nou pentru profesionalism.

 • Vento, Finlanda

  Vă mulțumim pentru serviciul deosebit și pentru îngrijirea lucrurilor. Din toate, observați nivelul ridicat la care operați. Predarea mașinii a decurs foarte bine. Apoi a început aventura. Călătoria prin drumurile bune din Germania a fost foarte frumoasă. Volvo a funcționat foarte bine. În timpul călătoriei cu barca de la Travemunde la Helsinki, străini au venit să admire mașina și să întrebe despre ea. În Finlanda călătoria a decurs bine și după un total de peste 1000 km am fost acasă. Mulțimea de acasă a fost, de asemenea, foarte mulțumită de aspectul mașinii, femeilor nu le pasă cu adevărat de nimic în afară de forme și culori ... Așa că am fost acasă conform planului duminică. Astăzi am dus hârtiile mașinilor către autorități și ... MOT finlandez a reușit fără defecte sau neajunsuri. Vă mulțumim din nou și mult noroc pentru dvs. și pentru afacerea dvs. A fost o plăcere să fac afaceri cu tine!

 • Ludwig, Belgia

  Consiliul de administrație al KCCB dorește să vă mulțumească pentru primirea plăcută sâmbăta trecută și pentru ocazia de a vă plimba printre toate mașinile frumoase pe care ER Classics le are. Acest lucru a fost mult apreciat.

 • mansardă, Irlanda

  Mașina mea a sosit și am adunat-o astăzi. Sunt foarte mulțumit de asta. Sper să mă ocup din nou cu tine în viitor, mulțumesc din nou.

 • Pierre , Franța

  Tocmai am primit frumoasa mea Spitfire. Sunt foarte fericită și fericită în copilărie .. !! Vreau să vă mulțumesc pentru profesionalism și amabilitate, precum și pentru atenție. Mulțumesc din nou vouă și tuturor echipelor tale - inclusiv transportator - pentru că ai făcut plimbări frumoase în frumoasa mea regiune. Salutari.

 • Jeff, Regatul Unit

  Fotografii excelente! Fotografiile de dedesubt îmi dau un bun simț pentru starea generală bună a trenului de rulare, a transmisiei și a suspensiei. Vă mulțumim că ați trimis! Voi revizui videoclipul mai târziu astăzi.

 • Jan, Olanda

  Am primit banii în contul meu bancar. Vă mulțumim pentru vânzarea Topolino și manevrarea rapidă.

 • creștin , Franța

  Am primit bine BMW Z3. Nimic de raportat. Totul e bine. Vă mulțumim pentru colaborare și dacă într-o zi petreceți în Nîmes nu ratați să ne vizitați.

 • Frans și Stefien, Olanda

  Ieri inspecția MOT MG-B și a trecut cu brio. Acolo au vorbit despre petrolul ATF. Ne place foarte mult frumosul nostru MG. Cu această vreme, mergem adesea în turneu, o dată pe săptămână. Magnific! Facem excursii de aproximativ 300 km.

 • JP, Franța

  Totul este în regulă și vă mulțumesc pentru ajutor.

 • camil, Spania

  Sunt foarte recunoscător pentru tratamentul dat de dvs., în orice moment. Totul a mers în cele din urmă bine cu ajutorul marelui dvs. profesionalism. Sper ca mașina să fie pe placul tău. Nu ezitați să-mi scrieți pentru orice întrebare despre asta.

 • Alain, Belgia

  Am avut șansa să conduc în sfârșit câteva mile în Porsche și totul merge bine. Ieri am făcut 80 de km fără probleme și mi-a plăcut să merg pe el. Am vrut să vă mulțumesc pentru serviciul post-vânzare. Cu siguranță vă voi recomanda compania pentru un serviciu post-vânzare bun. Vă doresc un weekend bun.

 • Michaela, Germania

  De asemenea, am vărsat câteva lacrimi când duba a venit după colț! Prezentul ne-a emoționat și noi până la lacrimi !!!! Mulțumesc! Vă mulțumim din nou pentru mare ajutor! Esti minunat!!!! Și doamna transportului a fost foarte drăguță !!!!

 • Winfried, Germania

  Totul a mers bine, iar giulia și-a luat locul în garaj. Vă mulțumim pentru serviciul bun și contactul frumos! Multe salutări de la Eifel.

 • Rolf, Germania

  Suntem foarte mulțumiți de Spitfire și de atunci am reușit să-l conving pe fiul meu de frumoasa mașină. Vă mulțumim din nou pentru cooperarea foarte bună în achiziționarea acestei frumoase mașini.

 • Oliver, Germania

  MG a sosit aici în siguranță și sunt foarte fericit. Totul a decurs foarte bine, au fost foarte prietenoși și totul a mers așa cum am promis. Sunt mai mult decat multumit !! Toate cele bune - și mă întorc sigur;)

 • Philippe , Franța

  Mi-am primit Mercedes 380 Sl și sunt foarte mulțumit de el, este frumos. Se potrivește exact cu descrierea făcută. Vă mulțumim pentru serviciul dvs. excelent și răbdarea. Recomand compania dvs. prietenilor mei de colecție pentru fiabilitatea și calitatea mașinilor pe care le vindeți.

 • Markus, Germania

  Aș dori să vă mulțumesc foarte mult pentru buna manevrare și service. Livrarea Beetle a decurs foarte bine și suntem foarte mulțumiți de vehicul.

 • Petr, Republica Cehă

  Totul a ieșit foarte bine în ceea ce privește livrarea MGA Cabriolet 1960 ieri seară la mine. Șoferul companiei de transport a fost un om foarte atent și vesel. Mașina este foarte drăguță și atât mie, cât și soției mele ne place mult.

 • Pierre , Franța

  Mașina a fost primită și este în stare bună.

 • Dominique , Franța

  Am primit cu mare plăcere Jaguar. Îndeplinește pe deplin așteptările mele și se află într-o stare foarte bună.

 • C, Franța

  Bună, Doar un mesaj pentru că îți descopăr site-ul, bravo ce alegere de mașini și motociclete frumoase Bravo pentru alegerile tale noroc și voi păstra adresa pentru orice eventualitate! Frumoasa !!

 • Alain , Franța

  Am condus foarte bine cu mașina care este impecabilă.

 • Maghiran, Olanda

  Super fericit cu mașina mea. Serviciu grozav. Foarte mulțumit de radio, difuzoare, capace hub și frumosul volan. Tot ce are nevoie este soare!

 • Dietmar, Germania

  Aprobarea tipului E a avut succes astăzi. Sunt fericit! Tocmai am venit de la DEKRA și am făcut evaluarea pentru tipul E (pentru asigurare). Evaluatorul a fost impresionat de calitatea restaurării! Nu văzuse niciodată ceva asemănător! Am fost foarte fericit cu asta!

 • Ioan, Regatul Unit

  Soția mea și cu mine am dori să vă mulțumim pentru vizita foarte plăcută la E&RClassics pentru a ne cumpăra ieri 911. Mașina este exact ceea ce căutam și să o cumpărăm cu asistența dvs. profesională printre o gamă uriașă de mașini frumoase a fost o experiență foarte plăcută. Vă rugăm să transmiteți aprecierile noastre către Ron pentru expertiza sa în a ne ajuta cu o inspecție cât mai amănunțită a mașinii. Vă mulțumim din nou și vă dorim tot ce este mai bun și colegilor dumneavoastră.

 • Alain, Franța

  Surprins aseară a sosit MG !! Livrare fără probleme și vehicul care răspunde așteptărilor mele. Vă mulțumim pentru profesionalism și disponibilitatea dvs. Ne vedem curând pentru următorul vehicul.

 • Jean-Baptiste, Franța

  Am primit BMW-ul bine, este superb! Ne vedem curând, sper.

 • Ben, Statele Unite

  Bună Lars, mi-a primit azi mașina și sunt un proprietar de mașini mulțumit. Vă mulțumim pentru tot ajutorul acordat în procesul de cumpărare. Dacă decid să cumpăr o altă mașină din străinătate, vă voi cere.

 • Leslie, Belgia

  Mulțumesc pentru răspunsul rapid la întrebarea mea. Am primit documentele în bună ordine. Aș dori, de asemenea, să mulțumesc companiei E&R clasicilor și domnului Lars van Dongen că ne-au îndrumat în mod special în achiziționarea MG B. Am fost suficient de informați cu privire la toate întrebările noastre și am putut să ne bucurăm de o frumoasă încercare. De asemenea, domnul van Dongen a gestionat perfect procesarea administrativă a achiziției.

 • Porsche Club Nurburgring, Germania

  Vă mulțumim pentru bun venit bun pe 31 august și pentru băuturi. Membrii noștri le-au plăcut foarte mult! Salutări de la Nürburgring.

 • Jan en Lizebeth, Olanda

  Vă mulțumim foarte mult pentru toate eforturile depuse. Suntem foarte mulțumiți de cum a decurs totul. Sperăm să ne bucurăm de 2CV mult timp.

 • NM, Statele Unite

  Recent am avut plăcerea să mă bucur de colecția ta minunată de mașini frumoase. Locul tău este chiar mai bun decât Disney Land.

 • Elke, Germania

  MGB-ul a fost bine primit de mine !!! Mașină super drăguță! Am închiriat și un garaj. Din păcate ploaie astăzi, dar primăvara următoare este sigură că va veni. Multumesc pentru manipularea placuta !!!

 • Stichting Helden van de Zorg, Olanda

  Duminică, 6 octombrie, Stichting Helden van de Zorg și-a organizat cea de-a 4-a plimbare cu erou pentru lucrătorii de îngrijire din Vughterstede Woonzorgcentrum Theresia din Vught. Parțial datorită contribuției sponsorului dvs., a fost posibil să realizați acest lucru.

 • Henk și Sylvia, Olanda

  Bună seara, domnule Ernst van Kempen. Pot confirma că suma pentru Jeep a fost creditată în contul meu. Prin urmare, aș dori să vă felicit cu privire la finalizarea corectă a vânzării. Mi s-a părut foarte plăcut. Sper că noul proprietar va avea la fel de multă plăcere la volan ca și cu Jeep-ul.

 • OTO Oirschot, Olanda

  Vă mulțumim foarte mult pentru recepția fantastică din timpul călătoriei noastre de toamnă din 6 octombrie. Ne-am bucurat de clasicele frumoase și de compania frumoasă. Pe site-ul nostru este prezentat un videoclip al călătoriei și, de asemenea, câteva înregistrări care au fost făcute la locul tău. În ciuda vremii nefavorabile, dar mulțumită ție, călătoria a fost un succes cu o prezență neașteptat de frumoasă. Noroc cu compania ta și cine știe până altă dată.

 • Ben, Olanda

  Am primit suma convenită în bună ordine. Vă mulțumim pentru asta și pentru tot efortul de a duce lucrurile la bun sfârșit. Vom spune că totul se termină bine. Dacă este nevoie de altceva, aș dori să-l aud.

 • Bert, Olanda

  Tocmai a primit plata pentru Porsche 356 B. Complet în termenul convenit, așa cum trebuie. A fost o plăcere să faci afaceri cu tine și de acum încolo un ambasador pentru tine.

 • Marcel, Germania

  Mașina a venit ieri și am fost foarte fericită. Vă mulțumesc foarte mult că totul a mers excelent. V-aș recomanda oricând.

 • Thomas, Austria

  Cele două mașini clasice au ajuns astăzi, mulțumesc din nou, totul a funcționat perfect.

 • Înjunghia, Belgia

  Mercedes SL 300 a fost livrat astăzi. Un mare compliment pentru omul care a livrat-o !! Mașina mea este într-adevăr o mașină de vis. Mulțumesc întregii echipe de erclasice și mai ales un mare mulțumire lui Lars.

 • Pascal, Franța

  Am primit-o bine, mașina este în regulă. O să încerc mașina când vremea va fi mai bună. Vă mulțumesc că m-ați ghidat prin această achiziție. Am doar complimente pentru tine și vă voi recomanda. Vă doresc mulți clienți, așa că acesta este cel mai bun anunț.

 • Hely & Paul, Luxemburg

  Am vrut doar să vă anunț că banii de la TR4 au fost în contul nostru astăzi. Sotia mea si cu mine am dori sa va multumim pentru buna si cinstita manevrare. Ne-am simțit în mâini bune din primul moment. Cel mai bun pentru tine și familia ta și, desigur, pentru întreaga echipă de E&R.

 • Nico, Germania

  Ne bucurăm foarte mult de Stag. Îl avem în a doua noastră casă în timpul verii și facem o croazieră aici casual prin Pădurea Bregenzer. Mulțumesc din nou pentru soluționarea profesională perfectă.

 • Jan, Olanda

  Vă mulțumim pentru modul profesional în care faceți acest lucru!

 • Eric, Statele Unite

  Sper ca totul este bine. Mașina este MARE !! Am primit-o la prima mai. Multumesc din nou pentru o masina atat de minunata.

 • Bert, Olanda

  Complimentele mele.

 • Maarten, Olanda

  Pot fi foarte sumar despre serviciul ER Classics: grozav! Cu câteva săptămâni în urmă am primit Fiat 500 Abarth și am făcut deja călătorii frumoase. Întreaga colaborare a mers fără probleme și eficient. Pentru următoarea mea mașină clasică, cu siguranță voi merge din nou la clasici ER!

 • , Carl, Franța

  Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați acordat timp pentru a răspunde la întrebările mele prin intermediul acestui videoclip! Este foarte profesionist, este perfect!

 • Jean-Emile, Franța

  Aș dori să mulțumesc echipei că mi-a pregătit PORSCHE Boxster și persoana foarte profesionistă și fermecătoare. În ciuda îngrijorărilor cu privire la lucrările din proces, M Lagache a răspuns întotdeauna, nu imediat clar, dar foarte profesionist.

 • Maxence, Franța

  Vreau să vă mulțumesc că ați primit 404 CAB. Aș dori în mod deosebit să mulțumesc lui Remi, care a dat dovadă de profesionalism, atenție și căutarea de soluții care să-și satisfacă clientul. Atenția ER Classic și o garanție de înaltă calitate în acest domeniu. Mulțumesc din nou întregii echipe. Un client fericit.

 • Marnick și Kathleen, Belgia

  Mulțumim pentru livrarea lină. Niciodată nu am avut un astfel de serviciu și chiar înseamnă asta! Cu siguranță vom veni din nou.

 • Jordi, Olanda

  Mulțumesc din nou pentru efortul și serviciul fantastic! Vă voi anunța când va intra. Și, desigur, vom veni o dată, probabil că va fi cu T1 anul viitor.

 • Coen, Olanda

  Companie minunată și foarte ospitalieră! Afaceri foarte drăguțe și o necesitate de urmărit!

 • Jean-Michel, Franța

  Am ajuns foarte bine la ALBI, soția mea este foarte mulțumită de MERCEDES, felicitările mele în curând. Sunt foarte mulțumit de cele 3 mașini care au fost achiziționate de la dvs., MERCEDES 190 SL este în linie frumoasă cu fotografiile site-ului, am fost impresionați de atelierul dvs. șef și de echipa sa pentru pregătirea mașinii până la ușa noastră, mașină de foarte mare profesionalism, recomand sa cumparati fara probleme de la ER CLASSIC.

 • Paul, Olanda

  Am luat mașina azi. Nu condusesem încă pe autostradă, dar mi-a plăcut foarte mult. Overdrive-ul este, de asemenea, perfect. Cu MG-urile mele anterioare am condus 2x 10 ani; De asemenea, mă aștept să mă bucur de această mașină foarte mult timp.

 • Andreas & Andrea, Germania

  Aș dori să vă mulțumesc în acest fel, vă mulțumesc foarte mult pentru achiziția lină și simplă a decapotabilului VW cu licență vintage. Eu și soția mea suntem încântați de mașina de epocă, se potrivește foarte bine cu trecutul nostru. Transferul a avut loc excelent în ciuda furtunii din această zi, susținut și de șoferul foarte simpatic și simpatic. Vehiculul este perfect pentru mine și omologarea de aici a decurs fără probleme în cel mai scurt timp, datorită pregătirii bune din partea companiei dumneavoastră ..... totul a fost grozav

 • Trevor, Noua Zeelanda

  Tocmai mi-am luat masina si sunt foarte multumit de ea. Mașina arată uimitor chiar mai bine decât fotografiile.

 • Hans, Olanda

  Prin prezenta dorim să vă mulțumim pentru gestionarea extrem de corectă a vânzării noastre Jaguar XK120. Vă vom contacta din nou când FHC-ul nostru este gata de vânzare în câteva luni.

 • World Cancer Research Fund, Olanda

  În acest fel, am vrut să vă mulțumesc personal și organizației dvs. pentru o colaborare plăcută și de succes cu privire la licitația MGB din decembrie anul trecut.

 • Arndt, Germania

  Mereu mă bucur să aud de la dvs. și oriunde vă spun despre MGA-ul meu, ERClassics este întotdeauna numit foarte pozitiv! Deci, un mic Essen poate fi experimentat și în fiecare zi. Toate cele bune pentru întreaga echipă!

 • Franck, Franța

  Aș dori să vă mulțumesc pentru condițiile perfecte în care mi-am cumpărat mașina recent. VW Beetle cabriolet 1975 a fost livrat în Franța de o companie de transport de înaltă calitate. Mașina este perfectă așa cum a fost anunțat. Vă recomand cu tărie compania dumneavoastră.

 • Frans și Stefien, Olanda

    Am primit MG-B astăzi. Suntem mulțumiți de el și sperăm să ne bucurăm împreună mult timp. Vă mulțumim pentru servicii și îndrumări! Livrarea de către colegul dvs. a fost, de asemenea, foarte corectă. Vom recomanda ER Classics altora dacă sunt interesați !!

 • creștin, Franța

  Multumesc pentru aceasta. Foarte mulțumit de serviciul tău, de mașina impecabilă ... și de prietenia ta. Pot să recomand doar ER Classics.

 • Katrin, Nederland

  În septembrie anul trecut, am cumpărat acest frumos Volkswagen "Bulli" din 1975 de la tine. A fost dragoste la prima vedere și sunt încă un șofer foarte fericit! Abia aștept să o scot pe drum pentru prima noastră excursie de camping. Vă mulțumim încă o dată întregii echipe E&R Classics pentru serviciul amabil și excelent pentru clienți. Continua cu munca buna!

 • Gino și Sabine, Belgia

  Mulțumim sincer pentru livrarea corectă a „bătrânilor” noștri în această după-amiază. De asemenea, un mare compliment pentru șoferul care a „parcat” îngrijit mașinile și a dat explicația necesară. Încă o „mare mulțumire” pentru asta!

 • Claude, Franța

  Am vrut să vă mulțumesc pentru colaborarea excelentă pe care mi-ați oferit-o în rezoluția dosarului meu MG A. Trebuie să vă spun că nu pierd ocazia de a cita și de a vă recomanda site-ul clasic E&R. În speranța unei colaborări viitoare, vă ofer salutările mele sincere.

 • Patrick, Franța

  Vă mulțumesc foarte mult echipei voastre prietenoase. The Triumph GT6 este frumos și sunt foarte fericit să îl conduc. Visul meu este acum realitate, datorită ajutorului tău.

 • Erich, Germania

  Acum cele trei tranzacții (VW Beetle, Renault 4 CV, TR 6) au fost finalizate și aș dori să spun că sunt foarte mulțumit de modul lor de manipulare. Am apreciat mai ales cu ce grijă și fiabilitate lucrurile au fost tratate de dvs. Sfatul / sprijinul au fost grozavi și am fost, de asemenea, impresionat de faptul că mi-ați pus în aplicare toate dorințele suplimentare atât de bine. Într-un cuvânt, totul nu ar fi putut merge mai bine! E&R a câștigat un nou client mulțumit.

 • creștin, Germania

  Fiat a ajuns bine în Schleswig. Este într-adevăr o mașină foarte frumoasă! Vă mulțumim pentru tot și vă vom vedea data viitoare.

 • Harley, Statele Unite ale Americii

  Vreau să știi că am primit Mașina săptămâna trecută !!!! Este la fel de bun și MAI BUN decât mi-am imaginat vreodată și sunt atât de încântat să-l am de fapt aici în micul Tucson AZ. Că este atât de grozav de funcțional și de special, este fantastic !! Vă mulțumesc dincolo de cuvinte, pentru toată ușurința ofertei și pentru achiziționarea mea și a tuturor ... Este cu adevărat uimitor. Nu credeam că va funcționa la început. Am primit și hârtiile și dosarul care sunt de la dvs. și de la expeditor prin poștă, a venit acum câteva zile. Voi continua să laud pe tine și pe companie pentru profesionalismul tău și dorința sinceră de a-mi aduce mașina și de a o face la fel de bună pe cât părea !!!! Dar, pur și simplu, întoarce-te la Enorma mea „MULȚUMIRE” pentru tine .. și Echipa de la ER clasici pentru un minunat Job Done !!!! Mulțumiri .

 • Wim, Olanda

  Am vrut doar să vă mulțumesc pentru livrarea perfectă a modelului 2 + 2, transportorul este reprezentarea perfectă pentru organizația dvs. Julian a făcut o livrare perfectă, complimentele mele !! Pentru mine, tipul E este un „mijloc pentru” o călătorie de descoperire, descoperirea tehnologiei din spatele acestui American Jag și întâlnirea cu oameni în timpul acestei călătorii.

 • tescovină, Germania

  Vroiam să vă mulțumesc pentru modul în care am fost ajutat.

 • Jacques, Franța

  Tocmai am primit Austin Healey, totul este perfect. Soferul este foarte prietenos.

 • Umberto, Belgia

  Sunt mulțumit de la început până la sfârșit, sper că sunt foarte norocos cu mașina.

 • Mario, Belgia

  Foarte mulțumit, serviciu perfect!

 • Harald, Germania

  Voiam să-mi exprim judecata 100% pozitivă asupra serviciului PERFECT. Am cumpărat deja mașini 2 și am vrut doar să vă mulțumesc - mașini perfecte și servicii excelente. Mereu mi-aș cumpăra mașinile clasice la ERClassics.

 • Jean-Michel, Franța

  Sunt foarte bine, sunt foarte fericit cu a mea triumph TR3, am făcut aproximativ 60 de km, este perfect, rulează foarte bine, iar overdrive-ul este perfect, mulțumesc din nou pentru sfaturi, vă rugăm să transmiteți comentariul de mai jos.

 • Juraj, Republica Cehă

  Vă mulțumim din nou, este foarte apreciat.

 • tescovină, Germania

  Mașina mea a sosit acum cu mine și îi mulțumesc tuturor, pot recomanda ERclassics și mai ales pentru dvs. ca vânzător.

 • Tomassi, Luxembourgh

  Doar un feed-back rapid după cumpărarea dublă. Sunt foarte fericit cu ambele mașini, au fost livrate în ordine excelentă, au fost întreținute pe deplin și au alergat frumos. Livrarea a fost impecabilă, și pentru a face o poveste lungă scurtă, aș recomanda ERclassics pentru orice entuziast vechi-timer pentru un angajament puternic și calitate a serviciului.

 • Sincer, Germania

  Vă mulțumim pentru conversația prietenoasă și receptivă. Ford A este exact ceea ce ne-am așteptat și suntem foarte mulțumiți de cumpărare. Vă mulțumim din nou pentru serviciul excelent și manipularea profesională.

 • Roel, Olanda

  Masina este cu siguranță bine prezentată, iar videoclipul este perfect, după cum indici că așteaptă acum cumpărătorul potrivit.

 • maro, Franța

  Doar să spun că mașina a sosit, sunt foarte fericită că este frumoasă, ceea ce mă așteptam. Vă mulțumesc din nou, mi-a plăcut cu adevărat schimburile pe care le-am avut împreună foarte clare și foarte Pro.

 • Laurent, Franța

  Mustang a sosit ieri fără probleme. Sunt foarte mulțumit de colaborarea noastră și garajul dvs., vă va reveni la o achiziție viitoare.

 • Stefaan, Belgia

  Mașina a fost livrată îngrijorat în această după-amiază și tocmai am terminat o încercare extinsă. El conduce excelent. Vă mulțumim foarte mult pentru serviciul excelent și vă urez bun venit întregului echipaj!

 • Cynthia & Rutger, Belgia

  Am primit-o pe a noastră Jaguar miercurea trecută și doresc să vă informez că persoana de livrare a fost foarte profesionistă și de ajutor. Mașina arată bine și așteptăm cu nerăbdare să conducem mult.

 • Jacques & Annik, Franța

  Duminică am mers la un raliu de mașini de epocă din Lanvollon. Din mașinile 100 aflate pe afișaj, Austin Healey a fost cel mai de succes. Oamenii au fost uimiti de calitatea restaurarii masinii, din nou, felicitari. Am întâlnit o persoană care locuiește în Pludual și care ți-a cumpărat un MGB 5 de ani în urmă; el este, de asemenea, foarte multumit.

 • stef, Belgia

  Vreau sa multumesc intregii echipe si mai ales lui David pentru efortul de a ne pregati tipul E pentru weekend! O experiență de vârf care este rareori văzută și apreciată de noi și cu siguranță va fi trecută.

 • Michel, Franța

  Jaguar a sosit. Șoferul este grozav, chiar a pus mașina în garajul meu. Sunt foarte fericit pentru că ați făcut o treabă foarte bună la această mașină și livrarea a fost impecabilă și la timp. Următoarea mea mașină va fi cumpărată de la tine.

 • Michel, Franța

  Sunt deja un client acasă care a cumpărat anul trecut un MG TF cu care sunt foarte fericit. Organiz un mini rally pentru Oldtimers de prieteni 6 pentru a vizita Lalelele din Keukenhof în jurul lunii aprilie 20, 2019. Am imaginat că mă opresc acasă dimineața pentru o vizită (dacă este posibil, însoțită) în limba franceză. Va fi posibil. Desigur, avem tot timpul pentru a defini data și organizația. Prieteniile mele.

 • JC, Belgia

  Vă mulțumim pentru e-mail și pentru cele două mânere. Sunt foarte multumit de bunatate si de profesionalismul dumneavoastra. Nu pot spune destule lucruri bune despre afacerea ta.

 • Robert & Sabine, Germania

  Am fost foarte impresionați de calitatea și selecția din casă. Sunteți, de asemenea, un partener de conversație foarte competent în memorie.

 • Daniel, Franța

  ne-am dus acasă pe drum duminică fără probleme. Mașina funcționează bine. Mulțumesc pentru fotografie, atenție plăcută. Este o plăcere să te revăd

 • franceză, Olanda

  Recent, timerul meu a schimbat un Aston Martin. Întregul proces a fost foarte plăcut.

 • Burkhard, Germania

  Am fost în Waalwijk duminica trecută și ne-am uitat la expoziția impunătoare de mașini de epocă. Acolo am fost foarte prietenoși de Lars v. Dongen primit. Deși am fost acolo înainte de orele deschise oficial, dar totuși am primit o cafea. Lars ne-a arătat întreaga expoziție, a fost foarte politicos și niciodată intruziv. Așa că am decis să cumpăr spontan. MG complicată a fost luată în plată. Niciodată nu m-am simțit supraîncărcat și aștept cu nerăbdare mașina mea (nouă). Mulțumirile mele sunt adresate ER și îndeosebi Lars v. Dongen.

 • George, Ungaria

  Am primit mașina ultima seară ... Cu cuvinte simple, LUAȚI JUST! Vă mulțumesc foarte mult, dacă cumpăr vreodată o altă mașină, compania dvs. va fi cu siguranță prima mea opțiune.

 • Lewis, Canada

  Aș dori doar să felicit proprietarii companiei și un lucru deosebit de bine făcut celor care efectuează lucrările fotografice pe site-ul dvs. Web. Când timpul este corect, mă voi întoarce pentru o privire mai serioasă.

 • Volker, Germania

  MGA a fost livrată în această dimineață, toate cele mai bune.

 • Christophe, Belgia

  Mașina este aici și este grozavă! Multumesc din nou!

 • creștin, Germania

  Masina a ajuns bine, totul este perfect. Am reușit să înregistrez mașina cu hârtiile imediat, totul a funcționat foarte bine! Multumesc din nou!

 • Keith, Luxembourgh

  Jag a ajuns și arată fabulos. Tipul de livrare a fost genial și a avut mare grijă de descărcare, un profesionist real. Totul pare a fi în ordine și l-am asigurat pregătit pentru Înregistrare săptămâna viitoare. Între timp, o mare mulțumire pentru dvs. și pentru echipa dvs. pentru o tranzacție foarte buna.

 • Jean-Claude, Belgia

  Sunt foarte multumit de bunatate si de profesionalismul dumneavoastra. Nu pot spune destule lucruri bune despre afacerea ta.

 • Arndt, Germania

  Totul a mers foarte bine și sunt foarte mulțumit. Din moment ce aveți un angajat foarte frumos, competent ... felicitările mele.

 • Gradel, Germania

  Am primit TR6 ieri. Ce mașină frumoasă și perfectă. Toți au încetat să lucreze imediat să vină să vadă mașina. Ce vă pot spune despre calitatea serviciului și despre condițiile livrării. Ești pur și simplu cel mai bun!

 • Birgit & Andreas, Germania

  În urmă cu doi ani, am achiziționat de la compania dvs. un monedă gri, de patru locuri, Morgan plus 4. Până acum suntem foarte mulțumiți de această mașină și am trecut imediat MOT german (TÜV). Multe mulțumiri din partea familiei Rein.

 • Lennart, Suedia

  Vizita în showroom-ul și atelierul dvs. a fost foarte interesantă.

 • Patrick, Germania

  Multe mulțumiri pentru serviciul superior și pentru trimiterea cărții mele.

 • Jurgen, Germania

  Mulțumesc pentru toți, în special relația bună cu privire la afacerea mea de vânzări Triumph TR6.

 • , Carl, Belgia

  Am primit mașina în dimineața asta. Vă mulțumesc atât pentru ajutorul pe care l-ați oferit cu găsirea celei mai potrivite mașini, cât și pentru că ați luat-o prin procesul de cumpărare. Mulțumesc și șefului de livrare pentru că mi-ai luat controlul în această dimineață.

 • Xerxes, Spania

  Am primit mașina ieri. Tom, tipul de transport, a fost excelent, sincronizarea perfectă, mașina a venit cu transport individualizat. Tom a scos mașina din trailer în grădină. Am vrut să mulțumesc echipei ER Classics pentru serviciul excelent, dar aș dori să-l recomand pe Tom ca pe un transportator pentru că a oferit un serviciu excelent.

 • Mary & Rene, Olanda

  TR se descurcă bine. Vă mulțumim din nou pentru serviciile dvs.

 • Jasp, Olanda

  Este bine de știut că tipul S vândut atât de repede! Nu mă așteptam să se întâmple asta și cred că nici tu nu ai făcut-o. Am experimentat serviciul dvs. ca fiind foarte bucuros și corect. Mulțumiri !

 • Pascal, Franța

  Vă mulțumim pentru răspunsul dvs., deoarece am rămas doar cu amintiri bune despre transația noastră. Mulțumiri .

 • Jean-Michel, Franța

  Pe 26 decembrie am cumpărat un 1965 Triumph spitfire MK 1. Suntem foarte mulțumiți de achiziție și nu am întâmpinat probleme cu mașina.

 • Thijs, Olanda

  Toate mașinile sunt prezentate în mod elegant de angajații dvs. exacți și politicoși.

 • Leon, Olanda

  Multe mulțumiri, servicii excelente pe care le ai. Aceasta dovedește ceea ce mi-a plăcut în timpul procesului de cumpărare a mașinii, o companie care își valorifică clienții, chiar și după ce ați cumpărat o mașină.

 • Lan, Statele Unite ale Americii

  Lancia Aurelia B21 a sosit la Long Beach și a așteptat în curând inspecția personalizată a SUA și lansarea. Acestea sunt cele două mașini cumpărate de la compania dvs. și în străinătate. Aceste mașini au nevoie de mult de la ajutorul tău. Folosind această ocazie, aș dori să vă mulțumesc pentru cooperarea constructivă și aștept cu nerăbdare să avem mai multe relații fructuoase de afaceri împreună în viitor.

 • Jean & Annick, Franța

  Multe mulțumiri pentru serviciul dvs. foarte profesionist, care, de asemenea, contează pentru colegul dvs. care a livrat mașina. Mașina este super și totul ca și cum am fost de acord, este o plăcere să lucrăm în aceste condiții, sincer.

 • Claus, Germania

  Multe mulțumiri, comunicarea cu dvs. este doar perfectă!

 • DK Engineering, DK Engineering

  Vă mulțumim pentru o restaurare excelentă la specificația originală.

 • Harry, Olanda

  În 2016 am cumpărat un Mercedes 1968 SL (Pagode) din 250 frumos restaurat la ER Classics. Chiar și la un an după livrare, ei încă nu te tratează ca pe o „afacere încheiată”, ci oferă serviciul lor bun. Acest lucru vă dă senzația că sunteți cu adevărat îngrijit ca client. Respectați atât vânzările, întotdeauna prietenoase, cât și membrii personalului serviciilor de la ER Classics din Waalwijk.

 • Jean Michel, Franța

  Am ajuns bine cu Triumph. Arată cu adevărat spectaculos, mulțumesc pentru ospitalitate. Prietenul meu va fi sigur un viitor client, a fost impresionat.

 • Harald, Germania

  Multe mulțumiri pentru mesajul dvs., Mașina a fost livrată și totul arată perfect Multe mulțumiri din nou și vă urez un Crăciun fericit.

 • Andre și Petra, Germania

  Multe mulțumiri pentru cumpărarea și livrarea fără probleme a VW T2A 71.

 • Sincer, Olanda

  Vă mulțumesc foarte mult pentru livrarea MK2, inclusiv toate documentele necesare. De asemenea, mulțumesc pentru serviciul excelent din ultimele săptămâni.

 • nick, Grecia

  Iti multumesc foarte mult pentru raspunsul tau. Motivul pentru care te-am contactat e că văd că clasicul E & R face o treabă magnifică.

 • Bart, Olanda

  Aș vrea să vă informez că Caterham este excelent. Asta e evident evident :-)

 • Tim, Germania

  Aș vrea să vă mulțumesc foarte mult pentru toate eforturile depuse la cumpărarea Volvo P 1800. Sunt încă foarte fericit că a mers bine. Am făcut mai multe plimbări de plăcere cu mașina. Atât interiorul, cât și exteriorul mașinii sunt minunat de văzut și conducerea ei este ca un vis. Multumesc mult pentru tot. Cu siguranță te voi vizita din nou.

 • Michael și Angela, Germania

  Aș dori să mulțumim din nou - în special colegului tău Lard van Dongen pentru serviciul pe care l-am primit. Am primit o primire călduroasă și plăcută. Ne-am bucura să vizităm din nou showroom-ul tău.

 • Ton și Cecile, Olanda

  Mulțumiri speciale pentru fotoreportajul trimis, serii de fotografii incredibile! Complimente! foarte profesional.

 • Martin, Olanda

  Aș dori să vă mulțumesc pentru soluționarea profesională, rapidă și plăcută pentru vânzarea Volvo 544. Am primit suma de expediere săptămâna trecută, așa cum am promis.

 • Lan, Statele Unite ale Americii

  Ieri am primit bine Saab 93 și Citroen DS19, ambele mașini în stare excelentă. Saab 93 este o mașină super fantastică pentru colecția mea. Chiar îmi place. Aș dori să apreciez aranjamentele dvs. de ajutor pentru ambele mașini cu multe lucruri în portbagajul Citroen. Vă mulțumesc din nou pentru tot și sper să aveți o afacere bună.

 • Philippe, Belgia

  Mi-am primit mașina vineri și duminica trecută am avut ocazia să conduc mașina duminică: o zi însorită; perfect! Mașina este sănătoasă și robustă, iar broșura de întreținere arată că mașina se afla în mâinile fanilor vechilor mecanici. Vă mulțumim pentru serviciul perfect: livrare perfectă, explicații detaliate și documente personalizate și MOT.

 • Klaus, Germania

  Chiar și săptămâni după ce am achiziționat TR4A IRS verde, sunt încă foarte mulțumit. Am schimbat doar câteva lucruri mici, dar mașina a fost făcută TOP de ER Classics. Mulțumesc din nou vouă și ECHIPEI.

 • Jean-Francois, Belgia

  O mică notă pentru a vă anunța că, în sfârșit, am putea conduce Studebaker Hawk GT după o iarnă riguroasă și totul a mers bine: startul mașinii, acționarea, frânarea, are o bună circulație și este plăcut de condus. Așa că sunt încă foarte mulțumit de achiziția mea și de serviciul dvs. și voi veni din nou să mă uit la mașinile americane din showroom-ul dvs.! Acum am de gând să îmbunătățesc această mașină în conformitate cu modelul original din 1963.

 • Claude & Nelly, Franța

  Dorim să vă mulțumim pentru mașină, a sosit astăzi (miercuri) în după-amiaza devreme, mașina este perfectă .. Acum două zile am primit documentele, totul a mers bine.

 • Jean Michel, Franța

  Felicitări pentru echipa ER Classics și special pentru domnul v. Kempen pentru excelentul francez. Spitfire este exact la fel ca pe imagini. Livrarea a fost perfectă, mașina este în stare impecabilă. Cu siguranță, următoarea mea achiziție va fi la ER CLassics, mulțumesc din nou.

 • Naoki, Japonia

  Autobianchi de la tine a sosit în siguranță.

 • Hisham, Malta

  Prietenul meu a mers să-și ia mașina și în garaj, în casa mea din Malta. Mi-au spus în stare de mentă și sunt nebuni în privința asta.

 • Simen, Norvegia

  Vama norvegiană a fost impresionată de mașină și a fost ușor să aducă mașina cu toate hârtiile potrivite. Voi profita de această ocazie pentru a vă mulțumi vouă și colegilor dvs. pentru toată ospitalitatea dvs. atunci când vă vizităm showroom-ul (ambele ori). Nu pot să mă gândesc la niciun alt loc în care am experimentat un serviciu atât de mare pentru clienți.

 • Wolfgang, Germania

  Mulțumesc mult pentru livrarea MGB fără probleme - mașina este minunată, soția mea fericită.

 • Martin, Olanda

  Din nou, complimentele mele pentru vânzarea specială rapidă a Volvo 544. Datorită profesionalismului angajaților ER Classics și frumoaselor reportaje foto și video pe care le-au făcut, această vânzare a fost realizată.

 • Luc, Belgia

  Vă mulțumim din nou pentru primirea călduroasă și turul privat cu sfaturi utile, de ieri dimineață! Putem face acest lucru o întâlnire anuală?

 • Heinz, Austria

  Târziu, dar din nou, am primit Triumph pe 25 aprilie cu deplină satisfacție. Vreau să vă mulțumesc tuturor.

 • Wesley, Belgia

  Vreau să mulțumesc companiei E & R pentru serviciile excelente și, mai presus de toate, rapide. Am testat-o ​​pe Beelte și totul este bine. Acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii aleg pentru o compagnie cu o bună reputație, mulțumită pentru asta.

 • Emiel, Belgia

  Vă mulțumim mult pentru intervenția rapidă și pentru servicii. Apropo, personalul a fost foarte bun.

 • Peter, Germania

  Un compliment mare, poze minunate, o mare restaurare. Când voi avea mai mult timp, voi veni să vă vizitez în Olanda.

 • Jens, Germania

  Grozav multumesc mult! Sprijin foarte profesionist și o atitudine cinstită de afaceri.

 • Klaus, Germania

  Totul a decurs bine. La ora 1 după livrare, mașina avea numărul său de înregistrare. oricine mi-a arătat visul meu a fost încântat, mulțumesc din nou.

 • Jean-Francois, Franța

  Un mic mesaj care să vă anunțe că livrarea Studebakerului a mers bine și la momentul potrivit. De asemenea, am fost foarte multumit de tipul care a adus masina la garaj si ne-a spus cum sa ne descurcam cu masina. Vă felicităm.

 • Roland și Hedy, Luxemburg

  Vă mulțumesc din Luxemburg și vă dorim sărbători frumoase.

 • Pierre, Spania

  Aș dori să mulțumesc echipei ER Classics pentru livrarea rapidă a Austin Healey. Mașina mea a ajuns în stare perfectă. Multe mulțumiri din nou și sper că aceasta a fost prima achiziție a multora.

 • UTS, Statele Unite ale Americii

  Camionul de incendiu a sosit ... Îmi plac! Vă mulțumesc foarte mult pentru afacerea bună.

 • Didier, Franța

  Am primit masina foarte bine pe martea 19 iulie, este minunat.

 • Mient, Olanda

  Volvo P1800E meu a fost deja foarte bine restaurat; punctele încă prezente au fost făcute într-un mod superb în propriul garaj, datorită vânzătorului și șefului garajului.

 • Fanny, Olanda

  Suntem proprietarii mândri ai acestei frumoase Camper Citroen HY, mulțumită E & R pentru un serviciu bun!

 • Thomas, Germania

  Vă mulțumim din nou pentru mașina frumoasă.

 • igor, Belgia

  Suntem foarte mulțumiți de mașină. Complimente pentru dvs. pentru serviciu și pentru șoferul care a livrat mașina.

 • Sincer, Belgia

  De câteva luni deținem MG și trebuie să spun că nu am regret niciodată această achiziție pentru o secundă. În ultimele săptămâni ne-am bucurat foarte mult de Maggy. Da, am dat numele mașinii cu am și g în ea.

 • Eric, Olanda

  Din cauza unei boli, a trebuit să-mi vând MGB-ul recent restaurat. Vreau să mulțumesc echipei de la ER Classics pentru modul corect în care s-a desfășurat vânzarea și vă voi recomanda compania tuturor cunoștințelor mele din lumea mașinilor clasice.

 • Joachim, Germania

  Mi-ai făcut ziua ieri și în fiecare minut voi conduce frumusețea! MULȚUMESC FOARTE MULT!!!!!!!!!!!!!! Ne vedem la Stuttgart weekendul viitor, toate cele bune și bucurați-vă de weekend (VOI !!!!!!!!!!!!)

 • Hartmut, Germania

  Mă face foarte fericit, de ce? Pentru că am vizitat compania dvs. acum câteva luni și eu și prietenul meu am fost foarte încântați de starea mașinilor arătate. Apoi ne-am uitat în jur în atelier. Ești destul de deschis despre toate lucrurile, nimic nu este ascuns. Te-am văzut lucrând bine și temeinic. Felicitări - foarte bine !!

 • Stefan, Belgia

  Am fost la compania dvs. în ultima vreme și a fost o cunoștință plăcută. Vânzătorii erau foarte buni.

 • Axel, Austria

  Bună Olanda. Toate au mers foarte bine. Șofer frumos, comunicații bune, mașină în garaj, foarte cool !!

 • Eliane, Belgia

  Totul a mers foarte bine și am dori să vă mulțumim. Iată câteva fotografii despre sosirea micului meu 4CV și predarea cheilor. Șoferul dvs. a fost foarte simpa!

 • Herbert, Germania

  Banii au sosit. Mulțumesc pentru tot efortul. Din nou, a fost foarte plăcut să lucrezi cu E & R.

 • Iacov, Olanda

  Mulțumesc că mi-ai vândut Triumph TR6 atât de rapid și de un proces lin. A fost frumos să fac afaceri cu tine.

 • Leif, Danemarca

  Mașina a ajuns la adresa mea în această dimineață exact așa cum ați spus cum ar fi. A fost o plăcere să fac afaceri cu tine.

 • Bernard, Franța

  Daimler a fost livrat noaptea trecută fără probleme.

 • Roland, Germania

  Astăzi, am primit mașinile 2 pe care le-am cumpărat la compania dvs. Sunt foarte mulțumit, starea mașinilor este așa cum le-ați descris. Aștept cu nerăbdare să fac afaceri cu dvs. din nou.

 • Paul, REGATUL UNIT

  Bună, mi-am primit MGA bine. Multe mulțumiri, sunt foarte mulțumit de achiziția mea.

 • Toke, Ungaria

  Vreau doar să vă informez că sunt cu adevărat mulțumit de noul meu Citroen! A fost o mare plăcere să faceți afaceri cu dvs.

 • Mickael, Franța

  Bună Ernest, am primit-o pe a mea Triumph instare buna. Este frumoasă și sunt foarte mulțumită. Vă mulțumim din nou pentru sinceritate și bunătate.

 • Michael, Germania

  Totul a mers bine cu transportul meu Triumph TR6. Aștept cu nerăbdare să mă bucur să conduc această frumoasă mașină.

 • John și Carol, România

  Am condus 1600 km să ne întoarcem în România, mașina a avut rezultate foarte bune.

 • Kenneth, Olanda

  Mulțumesc din nou, sunt foarte mulțumit de mașină.

 • Antoine, Franța

  Am primit Volvo P1800 în stare bună și vreau să vă mulțumesc. Sunt foarte multumit si v-am recomandat unui prieten care vrea sa cumpere o masina clasica.

 • Silvan, Franța

  Sfârșitul lunii august 2012 am cumpărat un Morris Mino 1000. El merge bine și sunt foarte mulțumit de asta.

 • Marcel, Olanda

  Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru profesionalismul dvs. la vânzarea de Triumph TR4A în decembrie.

 • Michel, Franța

  Livrarea Triumph TR4 a mers perfect. Mulțumesc.

 • Eric, Olanda

  Am vrut să vă mulțumesc și colegilor dumneavoastră pentru efortul dvs. de a vinde Porsche 911S Targa 1973.

 • Serios, Austria

  În această dimineață devreme Triumph a sosit. Vă mulțumim vouă și echipei dvs. pentru efort.

 • Silvan, Franța

  Am primit bine vehiculul în această după-amiază. Totul a decurs bine. Furnizorul a fost foarte bun și profesionist. Multumesc pentru tot.

 • Alexandre și Nathalie, Franța

  Mulțumită echipei tale pentru visul meu.

 • Pierre, Franța

  Bună ziua Triumph TR6 a fost livrat, transportul a mers bine, o mașină foarte frumoasă, mulțumesc! Pe curând.

 • Joachim, Austria

  Am ales să-mi iau MGB GT și l-am condus tot drumul înapoi în Austria fără probleme. Un mare mulțumesc întregii echipe pentru a face totul ușor. Eu pot recomanda cu siguranta ER-Classics!

 • Sam, REGATUL UNIT

  A primit astăzi Porsche 912. Exact ceea ce ne-am așteptat. Mulțumesc foarte mult.

 • Richard, Olanda

  Vreau să vă mulțumesc pentru modul în care a mers bine prin vânzarea modelului meu Volvo 1800S. Banii au fost plasați în contul meu astăzi. Cu siguranță vă voi recomanda compania la prietenii mei când vor să-și vândă Oldtimer-ul. Poate vă voi vedea în curând.

 • Paul, Portugalia

  Masina a sosit noaptea trecută :-) Motorul a început imediat și, deși ploua cu greu, am făcut un mic turneu în jurul casei împreună cu fiul meu. Mulțumesc mult.

 • Sacou / jachetă, Olanda

  Voiam să știți că totul a depășit așteptările. Singurul lucru minore a fost că, odată cu frumoasa zi, a trebuit să las cablul în spatele locului tău. Am un sentiment bun de a face afaceri cu tine si cu siguranta te voi recomanda.

 • Adrien, Franța

  Confirmarea sosirii modelului MGB Blue 1974. Mulțumesc mult, este o mașină foarte bună și sunt fericită cu asta.

 • Jos, Olanda

  Despre 2 luni în urmă, am întâlnit ER-clasice pe un Forum Oldtimer. Săptămâna trecută am fost în vecinătatea Waalwijk și am decis să arunc o privire în jur. Ce showroom minunat cu vechile vechi fabuloase!

 • nick, Spania

  Am ajuns în siguranță în Mallorca. Vă mulțumesc foarte mult pentru pregătirea mașinii așa de bine.

 • Tom, REGATUL UNIT

  MGA este în stare excelentă, mulțumesc băieți!

 • tescovină, Germania

  Vă mulțumesc foarte mult pentru afacerea plăcută (verde Spitfire). A fost o călătorie plăcută înapoi în Germania.

 • Laurent, Franța

  Vă mulțumim foarte mult pentru achiziție și livrare, vehiculul este superb! Eficiența eficientă a transportului și certitudinea companiei dvs.

 • Gonzalo, Spania

  Mașina a ajuns ieri într-o stare perfectă. Mulțumesc mult, un serviciu excelent!

 • Daniel și Nicole, Belgia

  Astăzi, MGB a ajuns în ordine la noua sa casă. Dorim să vă mulțumim din nou pentru salutul cald și pentru serviciul excelent. Vă mulțumim că ați ajutat la realizarea viselor mele.

 • Michael, Germania

  Vroiam să vă mulțumesc din nou pentru primirea călduroasă în Waalwijk și mașina grozavă.

 • Dario, Germania

  Vreau să vă mulțumesc pentru modul în care Ford Mustang a fost transferat. Totul a mers bine. Vă doresc toate cele bune pentru viitor și vă voi recomanda altora.

 • Francois, Franța

  Au trecut câțiva ani când mi-am cumpărat MGB la ERclassics. Am fost foarte satysfied cu serviciul, așa că te voi contacta din nou.

 • Sincer, Germania

  MGB livrat de dvs. a fost aprobat și funcționează bine. Multumesc foarte mult pentru serviciul grozav.

 • tescovină, Franța

  O călătorie bună și sigură spre Paris cu MGB. Grozav!

 • marca, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii

  Foarte impresionat de calitatea muncii. Mulțumesc baieti. Numărau zile înainte de a fi livrate ca un copil înainte de Crăciun!

 • Sean, REGATUL UNIT

  Camionul a sosit ieri. Mulțumesc, este minunată.

 • maro, Franța

  Am cumparat un MGB 71 acum cateva luni, a fost prima mea masina clasica. În primul rând am fost doar de conducere pe distanțe scurte, dar acum eu conduc MGB în fiecare săptămână și să-l utilizați pentru distanțe lungi prea. Mulțumiri!

 • Jean-Pascal, Chile

  Am vrut să știți că am avut deja o mulțime de distracții în conducerea acestui vehicul, vă mulțumesc. Vă mulțumesc pentru profesionalismul dvs. și sperați să faceți afaceri din nou.

 • fernanda, Italia

  Sunt foarte bucuros să vă informez că Isetta a fost livrată ieri după-amiază. A fost o mare placere sa fac afaceri cu tine si daca voi cauta vreodata o "noua" masina clasica veche, din nou, stiu unde sa merg mai intai.

 • Roland, Franța

  Mașina a fost livrată și a sosit fără daune. Îți mulțumesc și pentru serviciul și comunicarea.

 • Olivia și Michel, Franța

  MGA a ajuns bine și merge bine. Vreau să vă mulțumesc pentru instalarea sistemului de încălzire și a spoilerelor 2. Voi recomanda compania ta altora care cauta o masina clasica, din cauza calitatii masinilor si, foarte important, pentru serviciul dupa cumparare. Gândește mult la echipa ta.

 • Wolfgang, Germania

  Harley Davidson a ajuns bine. Starea mașinii este așa cum am așteptat să fie. Sunt foarte satisfacut. Vreau să vă mulțumesc pentru procesul dvs. profesional și plăcut de cumpărare.

 • Paul, Franța

  Aș dori să vă mulțumesc că ați avut timp să mă ajutați astăzi. Mă simt foarte confortabil în legătură cu mașina după conversația mea cu Ron. Salon mare și o echipă fantastică de oameni!

 • Alain, Franța

  MGA mea este înregistrată în Franța și sunt foarte mulțumită de ea. Ne vedem în curând și avem vânzări bune!

 • Michel, Franța

  Masina a fost livrată în această după-amiază și totul a mers bine. Vă mulțumim pentru eficacitate. Poate ne vom întâlni din nou pentru o altă mașină?

 • Emmanuel, Franța

  Am primit masina in stare buna si sunt foarte multumit. Livrare foarte bună.

 • Sebastian, Germania

  Un pic mai târziu, dar vreau să vă mulțumesc pentru manipularea și livrarea fără probleme a Triumph GT6.

 • Julien, Belgia

  O notă mică pentru a vă spune că mașina a condus foarte bine din Olanda în Belgia, fără probleme. Vă mulțumim din nou pentru tot și în special pentru primirea călduroasă în timpul vizitelor noastre cu dvs.

 • Alain, Franța

  Am primit MGB în stare bună, cum era de așteptat. Furnizorul dvs. este foarte simpatic.

 • Eugene, Franța

  Livrarea a mers foarte bine. Furnizorul a fost la timp și mi-a înmânat documentele necesare. Mulțumiri.

 • Bert, Olanda

  190SL sa dovedit grozav! Mulțumiri!

 • David, Belgia

  Vă mulțumim pentru livrarea și complimentele la producătorul de scaune! La următoarea!

 • Charles, Franța

  Mulțumesc pentru minunat Triumph Spitfire MK3 l-am cumpărat în noiembrie anul trecut. Recomand clasice ER oricui caută o mașină clasică.

 • Înjunghia, Germania

  Mașina a ajuns în siguranță și până acum sunt mulțumită.

 • Peter, Germania

  Cu mare bucurie i-am primit ieri pe MG. Mulțumiri și felicitări.

 • Thomas, Italia

  MGA a sosit în această dimineață ... Mulțumesc mult!

 • Marie, Franța

  Mulțumesc că ai făcut visul meu.

 • Patrick, Franța

  Karmann Ghia a sosit bine ieri. Mulțumită dvs. și întregii echipe.

 • Adriano, Luxemburg

  Stagul a ajuns bine și sunt foarte fericit că a supus testelor. O mulțumire pentru întreaga echipă.

 • Sylvie și Pierre, Belgia

  Mulțumesc pentru sfat. Suntem foarte mulțumiți de serviciul dvs. Ne vedem la următoarea noastră achiziție!

 • Oliver, Germania

  Mașina a ajuns bine. Motorul funcționează și munca poate începe. Vă mulțumim pentru procesul fără probleme.

 • Tip, Franța

  Am primit mașina de miercuri și sunt foarte mulțumiți de ea. Totul este ok și sperăm că ne vom bucura de conducerea peisajului cu noua mașină!

 • Hermann, Germania

  Mulțumesc pentru această mașină splendidă. Motorul funcționează bine și este foarte puternic.

 • Steve, REGATUL UNIT

  Doar vroiam să vă mulțumesc pentru mg! Transportul a mers bine, șoferul și Antoine au fost foarte utile.

 • Dehmer, Germania

  Mașina a sosit. Totul a mers bine. Frogeye este așa cum ne-am așteptat să fie și transportul wnet prea bine.

 • Ivan, Belgia

  Testul coupe-ului MGB este ok, mulțumesc!

 • Geurdie și Safano, Olanda

  Voiam să vă spun că Studebakerul arată foarte frumos pe imagini. Complimentele noastre pentru abilitățile foto.

 • bulboană, Belgia

  Multumesc foarte mult! Transportul a sosit la timp.

 • Karl, REGATUL UNIT

  Doar ca sa stiti ca Peugeot a fost primit in ordine si tocmai a trecut inspectia motociclistului UK, va multumesc ca ati facut intregul proces neted si fara probleme.

 • Dragoste, Franța

  Audi TT a fost livrat astăzi. Este în stare perfectă.