26 mai (Ziua Înălțării Domnului) SHOWROOM ÎNCHIS

Citroën 2CV


Cauti un Citroën?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Citroën!

Ai un Citroën și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Citroen 2CV | Restaurat | Senzori de parcare | 1984

Repere:

- Restaurat
- Senzori de parcare față și spate
- Vopsea frumoasă
- Interiorul negru

Vânzare Citroën 2CV restaurată
Căutați un clasic francez iconic cu care să călătoriți? Atunci ai ajuns la locul potrivit. Oferim spre vânzare acest Citroën 2CV restaurat. Acest Citroën 2CV a fost livrat nou în 1984 și a fost întotdeauna întreținut cu multă dragoste. Atât din punct de vedere optic, cât și din punct de vedere tehnic, acest 2CV este în stare foarte bună. Propulsat de un motor cu 602 cilindri de 2cc cu sunetul unic de 2CV, fiecare călătorie vă asigură că sunteți la volan cu un zâmbet.

Citroën 2CV cu diverse opțiuni de vânzare
Primul lucru pe care îl observați când vedeți acest Citroën 2CV este, desigur, vopseaua frumoasă. Culoarea galbenă se potrivește perfect cu acest clasic și îl face să atragă atenția. 2CV este, de asemenea, echipat cu tapițerie neagră și un acoperiș pliabil galben care se potrivește cu culoarea mașinii. Un alt plus frumos este că acest Citroën este echipat cu senzori de parcare față și spate. Un extra frumos care este, de asemenea, foarte util!

Doriți să cumpărați un Citroën 2CV restaurat?
Căutați un Citroën 1984CV din 2 restaurat? Apoi lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Agenții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: c8513
  • Face: Citroën
  • Model: 2CV
  • An: 1984
  • Int. nr .: 06403