Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00

Chevrolet Bel Air


Cauti un Chevrolet?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Chevrolet!

Ai un Chevrolet și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

Chevrolet Bel Air | Restaurat | Stare bună | 1953

Repere:

- Restaurat în trecut
- 3858cc 6 cilindri
- Cutie de viteze manuală
- Capă moale hidraulică albă
- Interior cu două tonuri

Vând Chevrolet Bel Air restaurat
Oferim spre vanzare acest superb Chevrolet Bel Air din 1953. Acesta este un clasic american care a fost restaurat in trecut si este in stare optic si tehnica buna. Chevrolet Bel Air este propulsat de un motor cu 3858 cilindri de 6 cmc cu o transmisie manuală cu 3 trepte. Vă vedeți deja în turneu cu această mașină clasică americană impunătoare?

Chevrolet Bel Air roșu de vânzare
Primul lucru pe care îl observi când vezi Chevrolet Bel Air este capota sa uriașă cu grila impresionantă cu crom strălucitor. În timpul restaurării, acest Bel Air a fost prevăzut cu o vopsea roșie frumoasă care se potrivește în totalitate cu un clasic din anii 50 și se combină foarte frumos cu numeroasele accesorii cromate. Interiorul este finisat cu tapițerie în două tonuri roșu/alb care se îmbină frumos cu vopseaua. Bel Air este, de asemenea, echipat cu o capota moale hidraulică albă, astfel încât să vă puteți bucura de tururi chiar și pe vreme îndoielnică.

Vrei să cumperi Chevrolet Bel Air din 1953?
Căutați un Chevrolet Bel Air din 1953? Lăsați-vă detaliile prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Reprezentanții noștri de vânzări vor fi bucuroși să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă realizeze un videoclip pentru magazinul personal.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: c7363
  • Face: Chevrolet
  • Model: Bel Air
  • An: 1953