27 aprilie (Ziua Regilor) SHOWROOM ÎNCHIS

BMW 320i


Cauti un BMW?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm BMW!

Ai un BMW și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact

BMW 320i | Automat | Istoricul întreținerii este cunoscut | 1986

Repere:

- Istoric complet de întreținere disponibil
- Cutia de viteze automată
- Vopsea metalică gri
- 1,990cc cu șase cilindri

BMW 320i de vânzare la E&R Classics
Oferim spre vânzare o frumoasă cutie automată BMW 320i. Acest BMW Seria 1986 din 3 vine de la un adevărat entuziast care a întreținut întotdeauna bine mașina. Acest BMW cu 4 uși are un motor cu șase cilindri de 1,990cc, care funcționează lin, cu cutie de viteze automată, ceea ce îl face o experiență de conducere foarte plăcută. BMW-ul este finisat în culoarea metalică gri, iar interiorul vechiului timer este în stare bună.

BMW seria 3 automat cu istoric de întreținere
Istoricul întreținerii arată că acest BMW 320i vine de la un entuziast. Toate broșurile originale sunt prezente și istoricul întreținerii este înregistrat în facturi. Starea tehnică a mașinii este bună și gata să intre pe drum.

Cumpărați un BMW 320i automat?
Doriți să cumpărați un BMW 320i automat? Vă rugăm să lăsați datele dvs. prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau să sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: b1295-0
  • Face: BMW
  • Model: 320
  • An: 1986