Duminică 2 aprilie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00

Replica Apal Speedster

€ 59,950

✔ Cumpărați în siguranță online ✔ Livrare la nivel mondial la ușa dvs. ✔ ACUM depozitare gratuită și plătiți mai târziu
  • Vezi toate fotografiile
  • 360 exterior
  • 360 interior
  • prezentare video

Apal Speedster Replica | Restaurat | Stare foarte buna | 1971

Repere:

- Restaurat
- Una dintre cele mai bune replici 356 Speedster
- Numai 700 construite
- Motor VW de 1600cc cu 4 cilindri cu carburatoare duble
- Interiorul roșu

Replica Apal 356 Speedster restaurată de vânzare
Oferim spre vânzare această frumoasă Apal Speedster Replica din 1971. Apal era o companie de automobile la scară mică cu sediul în Belgia, specializată în caroserii din fibră de sticlă. Apal Speedster a fost lansat la Salonul Auto de la Frankfurt și a primit chiar aprobarea lui Ferdinand Porsche, care credea că mașina expusă este un original restaurat. Prin urmare, Apal Speedster este considerat una dintre cele mai bune replici Porsche 356 Speedster din lume.

Speedster Replica pe care o oferim spre vânzare aici provine de la un cunoscut client al ER Classics care a schimbat acest clasic cu o altă mașină. Mașina a fost restaurată în trecut și se află în stare optică și tehnică foarte bună. Este propulsat de un motor Volkswagen cu 1600 cilindri de 4 cmc și cutie de viteze manuală. Greutatea redusă a lui Apal Speedster în combinație cu motorul de 1600cc asigură o experiență de condus excelentă.

Apal Speedster Replica de vânzare la ER Classics
Porsche 356 Speedster este unul dintre cele mai faimoase clasice ale tuturor timpurilor și, prin urmare, această replică este aproape imposibil de distins de original. De la curbele frumoase la iluminare și crom... imaginea de ansamblu este complet corectă. Pentru a conferi clasicului un caracter distinctiv, a fost ales un interior din piele roșie care contrastează frumos cu vopseaua gri-argintie. Această combinație face din Apal Speedster Replica un adevărat atrăgător pe care nu îl veți mai întâlni cu ușurință. Vă vedeți plimbându-vă cu acest Apal Speedster?

Doriți să cumpărați Apal Speedster Replica?
Căutați o replică Apal Speedster? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal pentru magazin.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: a2745
  • Face: Porsche
  • Model: Speedster
  • An: 1971
  • Int. nr .: 01711
CALL SUA   + 31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Câmpuri obligatorii

Cauti un Porsche?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Porsche!

Ai un Porsche și vrei să vinzi? Contactează-ne. Suntem mereu în căutarea de mașini clasice pentru a adăuga la stocul nostru.

Contact