Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai


1960 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale

Una dintre cele mai interesante calități ale designului Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale este aerodinamica sa. 1960 Alfa Romeo Giulietta SS are un coeficient de drag de doar 0.29, care este foarte scăzut. Realizând debutul la Salonul Auto de la 1957 din Torino, acest Coupe a oferit o curbură care a captivat inimile fanilor masinii sportului. Numai unitățile 1366 ale modelului Alfa Romeo Giulietta SS au fost construite între 1957 și 1962. Cumpararea unui 1960 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale este super incitanta! Contactați-vă cu ER Classics astăzi pentru a afla mai multe.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Podelele 1960 Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale sunt notorii pentru a avea pagube ruginite. În timp ce o anumită rugină nu vă poate împiedica să cumpărați și să restaurați un SS, trebuie să încercați întotdeauna să găsiți o mașină bine dotată în intervalul de prețuri. Dacă sunteți în căutarea unei condiții de menta Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale, ar trebui să nu existe daune de rugină. Explorați inventarul online ER Classics pentru a vedea clasicul automobile Alfa Romeo pe care le deține în prezent.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare