Cumpărați mașina dvs. clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis | Închis în ziua Înălțării, 13 mai


1959 Alfa Romeo Giulietta

1959 Alfa Romeo Giulietta a marcat o nouă versiune a modelului Giulietta, care a debutat în 1954. Această nouă versiune a fost prezentată publicului la Salonul Auto de la Frankfurt și a prezentat câteva schimbări; Repoziționarea rezervorului de combustibil, un nas redefinit, lămpi încastrate, faruri noi și inele revizuite ale grilajului frontal. Mașina era mult mai organizată înăuntru. În timp ce modelele anterioare Giulietta făceau parte din seria 750 și 753, aceste noi modele au fost desemnate seria 101. Au existat mai multe stiluri de caroserie Giulietta; Sprint-ul construit și construit de Bertone, un Spider deschis 2 și un ușă 4 Berlina TI.

Încercați să cumpărați un clasic Alfa Romeo?

Dacă vă gândiți să cumpărați o mașină Alfa Romeo Giulietta, trebuie să luați în considerare câțiva pași. Este întotdeauna în interesul dumneavoastră să găsiți cel mai complet exemplu pentru bugetul dvs. Stați departe de mașinile ruginite și încercați să găsiți mașini care să fie la fel de originale. Întrebați întotdeauna dacă vânzătorul are documentația privind istoricul de întreținere și service. Acestea sunt doar câteva sfaturi pe care ER Classics le-a învățat de-a lungul anilor de experiență. Pentru a afla mai multe despre 1959 Alfa Romeo Giulietta, vă rugăm să nu ezitați să navigați pe acest site.

Alfa Romeo Classic Cars de vânzare