27 aprilie (Ziua Regilor) SHOWROOM ÎNCHIS

AC Cobra Replica


Cauti un AC?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm AC!

Ai un AC și vrei să vinzi? Contactează-ne. Căutăm mereu mașini clasice pentru a le adăuga la stocul nostru.

Contact

AC Cobra Replica | stare concours | Piuliță și șurub restaurate 

Repere:

- Piuliță și șurub restaurate în 2022
- Starea contururilor
- Doar 80 km parcurși după restaurare
- Motor Chevrolet V5.7 de 8 litri
- transmisie manuală cu viteză 5

Replica AC Cobra in stare de concours de vanzare
Va oferim spre vanzare aceasta frumoasa AC Cobra Replica. AC Cobra este o creație a legendarului designer de mașini Carroll Shelby. Replica Cobra pe care o oferim spre vânzare aici a fost restaurată cu piuliță și șurub în 2022 de un profesionist care a restaurat deja multe Replica Cobra. Facturile de restaurare sunt prezente. Mașina sport este în stare absolută de concours și a parcurs doar 80 km după restaurare. Este propulsat de un motor Chevrolet V5.7 de 8 litri cu o transmisie manuală cu 5 trepte. Motorul puternic în combinație cu greutatea redusă și sunetul excelent V8 oferă o experiență de condus cum nu ați mai experimentat-o ​​niciodată. Cobra Replica este, de asemenea, echipată cu servodirecție electrică și frâne cu disc peste tot.

Replica AC Cobra de vânzare la ER Classics
Imaginea de ansamblu a acestei AC Cobra Replica este complet corectă. Este finisat într-o vopsea metalizată albastru închis și prezintă dungile albe caracteristice de curse. Rollbars, sidepipes și jante completează aspectul sportiv. Interiorul Cobra este, de asemenea, grozav de văzut. Covorul albastru închis în combinație cu tapițeria din piele de culoare bej și tubulatura albastră... cu greu devine mai bine decât asta. De asemenea, nu lipsește atenția la detalii. Este echipat cu contoare cromate si un volan sport Astrali. Căutați cea mai bună replică AC Cobra disponibilă chiar acum? Atunci aceasta este mașina pentru tine!

Vrei să cumperi AC Cobra Replica?
Căutați o replică AC Cobra? Apoi lăsați-vă datele prin formularul de contact de pe această pagină sau sunați direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să vă facă un videoclip personal pentru magazin.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: t1675
  • Face: AC
  • Model: Cobră
  • An: 1995