27 aprilie (Ziua Regilor) SHOWROOM ÎNCHIS


Vincent Praag

Numele meu este Vincent Praag și lucrez în departamentul de achiziții și vânzări din cadrul E&R Classics. După liceu am mers la TIO Eindhoven unde am urmat cursul de Commercial Business Management. Am terminat acest studiu în 1 an în loc de 3 ani. Abia așteptam să încep printre toate frumoasele mașini clasice!

Prima mea mașină a fost o Alfa Romeo Mito. Această mașină mă așteaptă de mai mult timp decât am condus-o. A fost o primă mașină foarte drăguță, dar după 3 luni a început să mănânce din nou și am plecat să caut altceva.

Mașina mea de vis este un Ferrari clasic. Am gusturi scumpe... Puterea și sunetul unui Ferrari în combinație cu aspectul fac din aceasta mașina mea supremă de vis.

Să presupunem că ar trebui să dai cuiva un lift. Cine ar fi și de ce?
L-aș ajuta pe Max Verstappen, poate îmi poate da niște lecții de conducere. În 2021, Max a devenit campion mondial pentru prima dată și în ce fel! În ultima tură l-a depășit pe Hamilton, minunat (pentru fanii Max)! Eu sunt un mare fan de Formula 1, acesta este motivul pentru care l-am ales.

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Pentru mine cea mai specială amintire este că am vândut un Porsche 356 unei doamne foarte drăguțe pe o insulă spaniolă. Am luat legătura cu ea prin telefon și a cerut mai multe informații despre Porsche-ul nostru 356 restaurat pe larg. După câteva conversații, ea a indicat că i-a plăcut foarte mult acest clasic Porsche în garajul ei.

După cercetările necesare în legătură cu transportul către această insulă spaniolă, am reușit. Un Porsche 356 frumos este acum acasă cu o persoană frumoasă!

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
Îmi place să merg la muncă în fiecare zi. Personal, îmi place foarte mult variația pe care o experimentați în fiecare zi. De exemplu, dimineața nu știu ce mașini clasice mi se vor oferi sau ce mașină clasică se vinde astăzi. Îmi place în mod deosebit contactul cu clienții și toți sunt pasionați de mașini care împărtășesc aceeași pasiune pentru vechii. În plus, cred că echipa noastră este o echipă de top. Toată lumea munceste din greu și se distrează și asta creează o atmosferă bună!