Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Cumpărăm și vindem mașini clasice în întreaga lume


Remi Lagache

Remi Lagache (anul nașterii: 1989) agent de vânzări internațional.

Prima mașină pe care am cumpărat-o este un albastru Volkswagen Golf 2 de la 1991. Am fost 21 când am cumpărat această mașină și încă o am. Am vrut o mașină perfectă, dar destul de ieftină. Prin urmare, ma costat doar € 600. Este o masina foarte buna pentru suma de bani pe care mi-a costat-o.

M-am dus la școala de afaceri din apropiere de Bordeaux. Această educație a durat 5 ani și am obținut diploma de master aici. După aceasta am călătorit în California pentru a lucra pentru o companie franceză care face șeile și haldele pentru cai. Am fost agent de vânzări aici și am făcut acest lucru aproape aproape de 2 ani. Am ales să merg în California, pentru că era posibil să merg acolo și nu am vrut să pierd această ocazie. Cu toate acestea, am vrut să mă întorc în Europa pentru a face același loc de muncă, dar mai aproape de patria mea Franța. Din păcate, piața de cai este complet diferită în Europa decât în ​​California, așa că am început să urmăresc pasiunea mea 2nd: mașini clasice. Lucrez acum la E & R Classics ca vânzător internațional.


Mașina mea de vis este un BMW E30 albastru închis. Aș dori o mașină în care să conduc în siguranță și cu confort și cred că această mașină îndeplinește aceste cerințe.