Iulie și august DESCHIS ca de obicei


Lars van Dongen

Numele meu este Lars van Dongen, cumpărător și vânzător în cadrul E&R Classics. Am studiat managementul retail la Colegiul Florijn din Breda. Acest studiu a durat 4 ani, timp în care am intrat foarte mult în contact cu mașini și mașini clasice în timpul studiilor. Imediat după studii am început să lucrez la o firmă care vindea mașini moderne, motociclete și câteva mașini clasice. Acolo am aflat că a vinde clasice este pasiunea mea și acum lucrez la E&R Classics de multă vreme ca cumpărător și vânzător internațional.

Prima mea mașină a fost un Opel Corsa A roșu visiniu. Aveam 18 ani când am cumpărat-o și am fost foarte mulțumit de ea. Mașina mea de vis este o Corvette C1 din 1960. Aceasta a fost și prima mașină clasică pe care am condus-o. Era albastru deschis în două tonuri cu Corvette C1 albă. Ce experiență fantastică a fost asta. Mi-a plăcut plimbarea cu această Corvette C1 și de aceea va rămâne întotdeauna mașina mea clasică preferată! În plus, cred că a Jaguar E-Type S1 3.8 decapotabil este una dintre cele mai sexy mașini produse vreodată.

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
În trecut, am putut preda un Ferrari clasic foarte special unui angajat al unei companii care l-a primit pentru performanța și angajamentul său. Pentru aceasta am condus Ferrari-ul în Germania în ziua anunțării premiilor de performanță ale acelei companii. Aceasta este o amintire pe care nu o voi uita niciodată și pe care o voi prețui mereu.

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
Cred că este grozav să poți lucra cu astfel de mașini clasice fantastice, cronometre tineri și mașini sport. Dar ceea ce îl face și mai distractiv este că întâlnesc oameni care sunt și înnebuniți după mașini clasice și mașini sport și care toți au povești distractive și interesante. Acești clienți de naționalități diferite mențin munca mea aici diversă și interesantă.