Iulie și august DESCHIS ca de obicei


Jimmy Tielemans

Numele meu este Jimmy Tielemans, marketeer la E&R Classics. Înainte de a începe să lucrez la E&R Classics, am urmat cursurile de Marketing & Comunicare și Marketing Management.

În timpul studiului meu part-time Marketing Management am început să lucrez la o agenție de marketing online, ceea ce nu a făcut decât să-mi sporească interesul pentru marketingul digital. Sunt implicat în marketing (online) de aproximativ 10 ani și am lucrat la diverse agenții și companii de marketing.

După ce am lucrat la diverse companii, a venit timpul să-mi urmez adevărata pasiune: mașinile (clasice). Pentru că ce poate fi mai bun decât să-ți îmbine munca cu pasiunea?

Prima mea mașină a fost un Volkswagen Polo albastru închis. Era coborâtă, avea jante sport și evacuare sport. Deși arăta (după părerea mea) grozav, evacuarea de pe autostradă m-a înnebunit până la urmă. Primul lucru pe care l-a făcut fratele meu a fost să monteze o evacuare normală când mi-a preluat această mașină.

Mașina de vis este un Ford GT40 în culorile Golfului. Dacă ar fi să aleg un clasic din gama noastră, aș opta pentru un Jaguar E-Type Coupe în Gunmetal Gri sau a Triumph TR6 în British Racing Green cu roți din sârmă cromată.

Să presupunem că ar trebui să dai cuiva un lift. Cine ar fi și de ce?
Jeremy Clarkson, fosta gazdă a emisiunii auto Top Gear. În copilărie m-am uitat la nesfârșit emisiuni de mașini, Top Gear fiind de departe emisiunea mea preferată. Dintre cei trei prezentatori, am crezut că Jeremy Clarkson este cel mai amuzant.

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Cele mai bune amintiri ale mele legate de mașină sunt că obișnuiam să traversez prin pădure cu tatăl meu în pick-up-ul lui. În zilele noastre o luăm puțin mai ușor și ne bucurăm de motocicletă și de tur cu mașini de epocă americane.

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
Diversitatea; nicio zi lucrătoare nu este aceeași la E&R Classics. Posibilitățile sunt nesfârșite și în fiecare zi sunt uimit de ce mașini clasice frumoase sunt în showroom-ul nostru, nu devine niciodată plictisitor. Atmosfera din cadrul companiei este foarte bună și este plăcut să lucrezi cu colegi care împărtășesc aceeași pasiune pentru mașini și vechii.