Iulie și august DESCHIS ca de obicei


Jim van Dalen

Numele meu este Jim van Dalen, controler la E&R Classics. În timpul activității mele mă ocup de administrarea financiară a companiei.

Am studiat Economia Afacerilor la Avans Hogeschool din 's Hertogenbosch. După aceasta am intrat rapid în contact cu E&R Classics, unde lucrez din 2015.

Prima mea mașină este un Opel Astra Hatchback. Apropo, aceasta este mașina pe care încă o conduc în acest moment. Cu acest Opel am plecat in vacanta in sudul Frantei, printre altele, de care am amintiri frumoase. Cred că Opelul meu este o mașină drăguță și nu m-a dezamăgit după toți acești ani.

Mașina mea clasică preferată este un Ford Mustang Cabriolet din 1965 de culoare roșu cu interior negru. Mașinile clasice americane sunt preferatele mele, în special Mustang-ul. Acel V8 zgomotos în combinație cu aspectul robust face din acestea clasicele mele preferate.

Să presupunem că ar trebui să dai cuiva un lift. Cine ar fi și de ce?
Deoarece sunt un mare fan al muzicii hip-hop, acesta ar fi probabil unul dintre artiștii din acest gen. Cred că ar fi foarte tare să-i oferim unuia dintre cei mai mari artiști precum Snoop Dogg sau Ice Cube. Desigur, în stil cu un Chevrolet Impala din 1964 sau alt clasic american.

Care este cea mai bună memorie a ta legată de mașină?
Cele mai bune amintiri ale mele legate de mașină sunt cele din trecut. Tatăl meu avea un galben strălucitor Triumph Spitfire cu care mergeam regulat. Capota jos, soare și sunetul Spitfire în fundal. Mi s-a părut fantastic!

Ce face ca o zi de lucru la E&R Classics să fie atât de distractivă pentru tine?
În special versatilitatea și provocarea fac munca mea la E&R Classics atât de distractivă. Pe lângă activitățile obișnuite, există întotdeauna proiecte interesante la care să lucrați. De asemenea, primesc multă libertate și îmi pot planifica o mare parte din munca mea. Faptul că sunt înconjurat de cele mai frumoase mașini clasice în fiecare zi este desigur absolut minunat când mă uit pe fereastra biroului meu!