Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Duminică 1 noiembrie (Ziua Tuturor Sfinților) EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00


Ernest Praag

Ernest Praag (anul nasterii: 1967) proprietar / director

Căsătorită cu Maartje
Copiii 2: Marjolein și Vincent

Prima mea masina a fost un tip de culoare galben Honda Civic 1st de la 1973. În acea perioadă costa ghearele 750, care este acum în jurul valorii de € 330. Am fost foarte multumit de aceasta masina si am condus-o foarte mult, dar dupa un timp a inceput sa consume ulei. Nu doar un pic de petrol, dar cam la fel de mult ca și benzina. Chiar aveam cutii de ulei în spatele portbagajului pentru a adăuga ulei atunci când era nevoie. În 2018 am găsit o copie complet restaurată în Belgia, am cumpărat-o și i-am dat un loc special în colecția mea.

Am studiat economia comercială la HEAO din Breda pentru 4 ani. După școală, am lucrat pentru o companie de comandă prin corespondență ca manager de marketing pentru ani de zile 20. După primele 10 ani am cumpărat acțiuni în cadrul companiei, făcându-mă din directorul de marketing la directorul general al marketingului. În 2006 am decis să-mi vând acțiunile și să-mi fac treaba din cel mai mare hobby, care sunt mașini clasice.

De aceea am început E & R Classics în 2008, cu care am început într-o mică clădire din Kaatsheuvel. La început am avut segmente 3: închirierea nunților de mașini clasice, vânzarea de mașini clasice și atelierul care îi aparține. În 2010 ne-am mutat la Dongen, unde am trecut de la clădirea 1 la clădirile 6 din cauza creșterii de-a lungul anilor. Era prea ocupat pentru ca noi să păstrăm toate segmentele și astfel am decis să oprim închirierea nunții și să ne concentrăm pe vânzări și atelierul de lucru din 2011. La începutul lui 2014, clădirea frumoasă din Waalwijk a devenit disponibilă, am cumpărat-o și am mutat totul în această clădire. Între timp avem clădiri 3 în Waalwijk. În 2016 am înființat alte două companii în afară de E & R Classics, care sunt Sun Classic Cars și o companie de restaurare în străinătate. În momentul de față avem mașini vechi 400 în stoc și lucrăm acum cu 55.

Mașina mea de vis absolută este un Bentley Speed ​​Six de la 1930 în culoarea verde britanică de culoare. De asemenea, găsesc o mașină clasică Jaguar din seria 1 în formă de etalon în afara capotei de la 1961, o mașină clasică fantastică. Îmi place cel mai bine din gri metalic cu un interior albastru.

Mașinile clasice au avut întotdeauna o semnificație specială pentru mine. În fiecare zi când merg în companie și mă uit la mașini, mă bucur încă de frumusețea uimitoare pe care o oferă noile mașini clasice, tehnica cu care sunt puse împreună și bineînțeles sunetul frumos unic pe care îl produc.


Site-ul: http://www.ernestpraag.com