Cumpărați mașina clasică în siguranță online | Contactați-ne prin e-mail sau telefon | Showroom-ul nostru este deschis


Bas van Luxemburg

Bas van Luxembourg (anul nașterii: 1957) mecanic

Prima mașină pe care am deținut-o era un roșu Fiat 128 de la 1972. L-am cumpărat când eram 18 și l-am folosit doar câteva luni. Va rămâne mereu o mașină specială pentru mine, pentru că nu voi uita niciodată prima mea mașină. După aceste câteva luni am cumpărat un Ford Escort roșu de la 1978.

Am studiat ingineria electrică la LTS din Geertruidenberg timp de 4 ani. După studii am început să lucrez la garajul Janssens din Breda ca mecanic. Am făcut asta timp de 8 ani, dar am vrut să continui să studiez și mai mult în timpul slujbei mele. Și așa, seara am studiat mecanicul 1 și 2 pentru camioane și mașini timp de 6 ani la Streekschool Breda. După ce am lucrat la Janssens, am început să lucrez timp de 2 ani la Toyota în Meeuwen. După aceasta, am lucrat 24 de ani ca mecanic la o companie de mecanizare agricolă și camioane din Dussen. Am început apoi să lucrez la Lex Classics ca mecanic. După 13 ani la Lex Classics, am început să lucrez la E & R Classics.


Cred că un jeep Wrangler JK este o mașină frumoasă, așa că ar fi una dintre mașinile mele de vis. Îmi place foarte mult un Aston Martin DB2 de la 1955. Cred că sunt magnifice în negru cu un interior roșu.