Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Olanda
+ 31 416 751 393

Duminică 1 noiembrie (Ziua Tuturor Sfinților) EXTRA DESCHIS de la 12:00 la 16:00


Bas van Luxemburg

Bas van Luxembourg (anul nașterii: 1957) mecanic

Prima mașină pe care am deținut-o era un roșu Fiat 128 de la 1972. L-am cumpărat când eram 18 și l-am folosit doar câteva luni. Va rămâne mereu o mașină specială pentru mine, pentru că nu voi uita niciodată prima mea mașină. După aceste câteva luni am cumpărat un Ford Escort roșu de la 1978.

Am studiat ingineria electrică la LTS din Geertruidenberg pentru ani 4. După studiile mele am început să lucrez la garajul Janssens din Breda ca mecanic. Am făcut acest lucru pentru 8 ani, dar am vrut să continuu să studiez și mai mult în timpul serviciului meu. Așa că, seara, am studiat mecanicul 1st și 2nd pentru camioane și mașini pentru 6 ani la Streekschool Breda. După ce am lucrat la Janssens, am început să lucrez la Toyota în Meeuwen pentru 2 ani. Dupa aceasta am lucrat pentru 24 ani ca mecanic la o companie de mecanizare si camioane agricole din Dussen. Apoi am început să lucrez la Lex Classics ca mecanic. După 13 de ani la Lex Classics am început să lucrez la E & R Classics.


Cred că un jeep Wrangler JK este o mașină frumoasă, așa că ar fi una dintre mașinile mele de vis. Îmi place foarte mult un Aston Martin DB2 de la 1955. Cred că sunt magnifice în negru cu un interior roșu.