Duminică 3 martie CARS & CAFEA și SHOWROOM EXTRA DESCHIS de la 10:00 la 14:00

Jaguar Replica SS 100

€39,950

✔ Cumpărați în siguranță online ✔ Livrare la nivel mondial la ușa dvs. ✔ ACUM depozitare gratuită și plătiți mai târziu
  • Vezi toate fotografiile
  • 360 exterior
  • 360 interior
  • prezentare video

Jaguar Replica SS 100 | Stare foarte bună | 1973

Repere:

- Foarte rar
- Replica bazată pe Jaguar SS 100
- Istoricul întreținerii este cunoscut
- Kitcar bazat pe un Volkswagen Beetle
- Prezentare carte originală de desen și instrucțiuni de construcție

Jaguar SS 100 Replica de vânzare
Căutați o mașină clasică unică și exclusivă? Atunci ai ajuns la locul potrivit! Oferim spre vânzare acest frumos și foarte rar Jaguar Replica SS 100. The Jaguar SS 100 este un clasic foarte popular și, după unii, cea mai frumoasă mașină sport dinainte de război fabricată vreodată. La fel de frumos ca Jaguar SS 100 este, nu mai sunt multe. Dacă puteți găsi unul, este de multe ori inaccesibil pentru majoritatea oamenilor. Modelul este atât de exclusivist încât oamenii au început să caute alte modalități de a se bucura de această mașină clasică britanică. Răspunsul la acest lucru: o replica kitcar!

Compania Antique & Classic Automotive Inc. din New York a răspuns la acest lucru construind diverse kitcars populare în anii '70 și '80. Produsul lor de vârf a fost Jaguar Replica SS 100, care este oferită aici. În ciuda concurenței acerbe din partea diferiților constructori de autoturisme, Antique & Classic Automotive Inc. s-a confruntat în topul pieței de autoturisme din anii '30 tot timpul. Numai un număr limitat de Jaguar Replicile SS 100 au fost construite de această companie și găsirea unuia bun devine din ce în ce mai dificil.

Jaguar Replică SS 100 în stare foarte bună de vânzare
Jaguar Replica SS 100 pe care o oferim spre vânzare aici este în stare foarte bună. Cromul impresionant arată fantastic pe British Racing Green. Interiorul maro și volanul din lemn îl termină complet și îi conferă un aspect elegant. Această replică a Jaguar SS 100 vine de la un adevărat entuziast care a menținut întotdeauna bine mașina clasică. Istoricul complet al întreținerii este cunoscut și înregistrat în facturi. Chiar și desenul original de construcție și cartea originală de instrucțiuni de construcție sunt încă prezente cu acest aspect unic.

Vrei să cumperi un Jaguar Replica SS 100?
Căutați un Jaguar Replica SS 100? Lăsați-vă datele prin intermediul formularului de contact de pe această pagină sau sunați-ne direct la +31 416 751 393. Personalul nostru de vânzări va fi bucuros să vă răspundă la toate întrebările sau chiar să facă un videoclip personalizat pentru dvs.

Putem ajuta la transport. În Europa nu trebuie să plătiți taxe de import. Este posibilă tranzacționarea, cumpărarea și expedierea.
În unele țări putem ajuta cu finanțare. Adresați-vă personalului nostru de vânzări.

  • Ref. nr .: v8006
  • Face: Jaguar
  • Model: SS 100
  • An: 1973
CALL SUA   + 31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Câmpuri obligatorii

Cauti un Jaguar?

Înregistrați-vă cu e-mailadress și vă vom trimite o notificare atunci când o mașină a acestei mărci este disponibilă

Vă cumpărăm Jaguar!

Ai un Jaguar si vrei sa vinzi? Contactează-ne. Căutăm întotdeauna mașini clasice pe care să le adăugăm la stoc.

Contact